Cabinetul tau este de incredere? Iata cum poti arata acest lucru clientilor tai

Masura aprecierii unui medic este data de modul in care pacientii sai sunt multumiti de acesta. Multe cabinete primesc pacienti prin recomandarea celor pe care au mai apelat la ajutorul lor. Insa reclama din “gura in gura” nu functioneaza chiar intotdeauna si, de aceea, este nevoie de ceva mai mult.

In Romania a aparut o noua metoda de a prezenta competenta si profesionalismul serviciilor medicale oferite si aceasta consta in Certificatul “Firma de incredere”, care poate sa faca referire la clinica medicala sau la cabinetul pe care il reprezentati.

Certificatul “Firma de incredere” este oferit de catre Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK S.R.L. din Bucuresti si reprezinta garantia serviciilor medicale pe care cabinetul tau le-a oferit pana acum pacientilor. Foarte multi, atunci cand cauta un cabinet sau o clinica de specialitate, apeleaza si la mediul online pentru a afla cea mai buna solutie medicala. Iar prin intermediul acestui certificat fiecare medic poate sa ofere cabinetului sau sansa de a fi printre cele mai de incredere optiuni prezente online.

Cum functioneaza un astfel de certificat si cum se poate obtine?

In primul rand, comanda lui iti aduce un e-card, adica o carte de vizita online, care poate sa fie verificata pe site-ul ccoc.ro de toti cei aflati in cautarea de servicii medicale de calitate. In plus, vei primi si un certificat A4 pe care il vei putea pune in cabinet, pentru ca orice pacient care iti trece pragul sa vada ca serviciile oferite sunt testate si apreciate.

Sistemul oferit este unul destul de simplu. Un software marca inregistrata verifica toate parerile din mediul online referitoare la afacerea ta. Programul se conecteaza la site-urile (inclusiv la motoarele de cautare) si, in functie de anumiti parametri (fraze inregistrate pe care le ia in considerare), verifica daca parerile pacientilor au fost pozitive sau nu. In cazul in care nu apar pareri negative, atunci clinica sau cabinetul tau va primi din partea Centrului de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK Certificatul de “Firma de incredere”.

Insa multi dintre cei care au dorit o asemenea verificare si certificare au fost uimiti sa afle ca tariful este chiar scazut, mai exact 199 lei. In plus, acestia sunt platiti o singura data, la livrarea certificatului si e-card-ului, ceea ce inseamna ca o investitie minima iti poate aduce o recunoastere mai mare atat in mediul online, cat si in cel offline.

Mii de firme din Romania au apelat deja la Certificatul “Firma de incredere” si, printre acestea, se afla numeroase centre medicale. Asa ca, daca vrei sa devii mai cunoscut si sa prezinti cu mandrie parerea clientilor tai despre tine, atunci foloseste certificatul pentru a-ti demonstra competentele.