Leac de-un veac – remediu natural traditional pentru o piele sanatoasa

In medicina traditionala romaneasca exista plante si retete care au trecut testul timpului, beneficiile lor dovedind ca natura este o sursa neincetata de solutii atat pentru conservarea sanatatii, cat si pentru tratarea anumitor afectiuni.

O astfel de reteta a luat nastere acum aproximativ 100 de ani intr-o familie din Jiul de Munte, fiind pusa in practica si transmisa din generatie in generatie, proces de-a lungul caruia s-a aratat eficienta pentru numeroase afectiuni ale pielii. Astazi, aceasta mostenire de suflet poarta un nume ce reprezinta un summum al identitatii, continuitatii si longevitatii sale, Leac de-un veac.

6 elemente cu proprietati miraculoase pentru sanatatea pielii

Ceara de albine, propolis, rasina de conifere, sacaz, parafina si ulei de floarea soarelui presat la rece: puse impreuna, aceste ingrediente benefice dau nastere unui remediu extrem de eficient pentru diverse probleme ale pielii, remediu pentru care trecerea timpului a devenit un factor ce a intarit certitudinea eficientei sale.

Leac de-un veac este bogat in antioxidanti, vitamine si substante nutritive, formand o pelicula protectoare pe suprafata pielii, pe care o hidrateaza in profunzime. Acesta scade inflamatia, dezinfecteaza si actioneaza ca un anestezic local, ajutand la regenerarea celulara. Multiplele sale utilizari fac din acest remediu un produs ce nu trebuie sa lipseasca din casa. Astfel: - este util in caz de arsuri de gradul I si II, rani, infectii ale pielii, escare sau bataturi, ajuta refacerea tesutului dupa supunerea la interventii chirurgicale si albeste cicatricile; - datorita efectului calmant, crema poate fi folosita si dupa plaja, pentru reducerea iritatiilor asociate cu expunerea la soare; - fiind compusa doar din ingrediente naturale, este sigura chiar si pentru pielea delicata a bebelusilor, ajutand la hidratare si calmarea iritatiilor; - reprezinta o solutie simpla si eficienta pentru zonele in care pielea este mai uscata si poate inlocui cu succes crema obisnuita de zi, ajutand la combaterea acneei, hidratand tenul si redandu-i elasticitatea.crema

Continut natural, ambalaj natural

O reteta a carei vechime conserva intacta stiinta tamaduitoare a naturii, are nevoie de arta pastrarii intr-un ambalaj special: vase de lut lucrate manual de catre mesteri olari si arse in cuptoarele de la Curtea de Arges, inchise ermetic cu dopuri de pluta naturala.

Mod de utilizare: Se recomanda ca dupa curatarea zonei sa se aplice un strat de crema pe o compresa sterila si sa se bandajeze. Aplicatiile se repeta la 12 ore.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.facebook.com/leacdeunveac sau www.leacdeunveac.ro.