Ultima solutie pentru a scapa de barbia dubla

Barbia dubla apare in urma unui cumul de factori. Unul dintre factori poate fi mostenirea genetica, insa nu este intotdeauna cauza principala pentru aparitia acesteia. Zona barbiei este locul unde grasimea se sedimenteaza foarte usor, mai ales in urma unei ingrasari sau a retentiei de apa in organism.

Pentru ca trecerea timpului isi lasa inevitabil amprenta pe chipul nostru, pielea isi pierde elasticitatea, muschii isi pierd fermitatea si astfel apare ceea ce numim barbia dubla.

Daca te confrunti cu problema barbiei duble, exista solutii eficiente pentru a scapa de aceasta problema care afecteaza calitatea vietii.
In clinica SlimArt se utilizeaza o procedura combinata, minim invaziva si cu rezultate vizibile inca dupa primele ore de la tratament.

Liposuctia impreuna cu liftingul facial cu fire bio-resorbabile, este procedura care a dovedit in timp ca poate da cele mai bune rezultate si ca poate fi solutia optima pentru a scapa de grasimea in plus din zona gatului si de barbia dubla.

Primul pas este efectuarea liposuctiei. Liposuctia este procedura care ajuta la sculptarea corpului prin inlaturarea excesului de grasime de la nivelul zonelor problema precum: abdomen, fese, brate, coapse, obraji sau gat. Aceasta procedura este minim invaziva si se efectueaza cu anestezie locala de catre un medic chirurg plastician specialist.

Dupa efectuarea lipoaspiratiei, medicul va decide exact in ce loc vor trebui introduse firele PDO, cat si tipul si numarul acestora. Firele PDO reprezinta o metoda estetica de ultima generatie, folosita in scopul de a ridica si consolida tesuturile moi si cazute, in urma trecerii timpului. Aceasta metoda implica fire sterile bio-absorbabile, fire ce se resorb in organism in proportie de 100% dupa inserare.

Astfel, firul inserat produce un efect de sprijin si de ridicare imediata, dar prezenta prelungita a firului in tesuturi si lupta tesutului in a resorbi firul, are un efect regenerator asupra pielii prin formarea naturala a elastinei si colagenului.

Folosirea firelor de suspensie resorbabile pentru a ridica, sau repozitiona anumite portiuni din zona faciala sau cervicala este o practica noua si moderna de rejuvenare, care realizeaza o ridicare imediata a portiunilor de fata cazute, precum excesul de piele din zona barbiei.

Aceste fire sunt resorbabile in timp, ele stimuland producerea de colagen local, ajutand astfel la cresterea tonusului pielii in zona respectiva, si astfel pielea devine mai ferma si mai intinsa. Firele folosite au diferite grosimi , lungimi si forme, si este bine sa se asocieze intre ele in functie de necesitatea fiecarui pacient si de decizia medicului curant.

Ambele proceduri se pot realiza cu anestezie locala si sau sedare pe vena, iar pacienta poate pleca acasa dupa cateva ore.

Pentru mai multe informatii despre procedura si tratament va indicam sa luati legatura medicul specialist din cadrul clinicii de estetica medicala SlimArt.