Cum poti scapa de durere fara sa iei medicamente? Descopera tratamentul natural : Powerstrips

Asociatia Internationala pentru Studierea Durerii a definit in 1979 durerea drept "o experienta senzoriala si emotionala neplacuta determinata, sau in relatie cu leziuni ale tesuturilor reale sau potentiale, sau descrisa in termeni care se refera la astfel de leziuni".

Durerea de orice natura sau in orice zona a corpului ne afecteaza intr-un mod decisiv actiunile, dar si starea generala de spirit, iar ea este combatuta adesea prin medicamentatie puternica ce nu face decat sa afecteze alte organe ale organismului, ca de exemplu stomacul si ficatul.

Exista foarte multe cazuri de persoane afectate de migrene puternice fara a suferi de o alta maladie. Durerile apar din cauza unor traumatisme din trecut, a reumatismului sau a artritei, dar si in urma unui efort fizic intens.

Totodata, si afectiunile dermatologice, asa cum este de exemplu psoriazisul, pot cauza dureri. In aceste cazuri, multi dintre noi apeleaza la calmante fara sa ia insa in calcul consecintele pe termen lung ale administrarii acestor pilule.

O solutie naturala care te scapa de dureri o reprezinta tratamentul cu plasturii energetici PowerStrips, creat de cercetatorul sud-coreean Min Soo Kim si produs de compania americana FGXpress. Acest produs reprezinta o modalitate inovatoare, sigura si rapida de eliminare a durerilor fizice de orice natura.

plasturePlasturele energetic anti-durere POWERSTRIPS www.romaniafgxpress.ro

Plasturii PowerStrips sunt alcatuiti din banda adeziva solubila in apa, un amestec de plante care joaca un rol esential in regenerarea si intinerirea muschilor, a tesuturilor si a celulelor si un strat energetic vibrational ce va transmite energie celulelor afectate pentru a le revitaliza si pentru a relaxa tesuturile.

Ingredientele speciale din POWERSTRIPS sunt:
- Banda adeziva solubila in apa , proiectata pentru pielea sensibila, astfel ca nu vor exista iritatii ale pielii

- Radiatii infrarosii lungi (FIR) , tehnologia care da plasturelui Powerstrips puterea de vindecare. In plasturi este incorporat o pelicula de germaniu organic, purtatoare de informatie energetica, care va absorbi undele naturale de energie ale corpului, le va converti si trimite inapoi in corp ca raze infrarosii de lungime lunga.

Aceste raze infrarosii lungi actioneaza ca un mecanism ce asigura absorbtia instanta a plantelor din plasture si deasemenea, permit cresterea circulatiei sangelui, absorbirea unei cantitati mai mare de oxigen in sange si cel mai important aspect, permit celulelor sa elimine mult mai rapid deseurile metabolice, accelerand procesul de vindecare.

- Ginseng-ul rou corean , eficient in atenuarea si gestionarea durerii

- Fitoplanctonul marin, ce include o sursa imensa de nutrienti vitali pentru organism. Contine sute de carotenoide, minerale, aminoacizi si nutrienti si este considerat cea mai completa sursa de nutritie

- Argintul ionic, folosit de sute de ani ca un puternic agent anti-microbian, pentru a lupta impotriva bacteriilor si a proteja impotriva infectiilor

Urmareste filmul de prezentare aici:

Datorita acestor ingrediente, acesti plasturi vor contribui nu numai la alinarea rapida a durerii de orice fel, dar si la reducerea celulitei, a ridurilor, la eliminarea acneei si a varicelor, precum si la reducerea inflamatiilor.

Plasturii Powerstrips sunt destinati unei varietati foarte mari de afectiuni, in special pentru ameliorarea durerii, pentru refacere musculara, pentru accelerarea vindecarii si multe alte cazuri. Prin simpla aplicare a acestui produs medical simplu si sigur direct pe zona afectata, durerea se va atenua si va dispare in scurt timp.

Multi pacienti spun ca simt imediat dupa aplicare puterea energetica a produsului PowerStrips. Oriunde au plasat plasturele pe corp, acesta a inceput imediat sa actioneze, iar efectul energetic da o stare deosebita de putere, vitalitate, tonus.

Este astfel conceput incat sa elimine durerea sau starea de disconfort. In majoritatea cazurilor, s-au raportat efecte vizibile de eliminare a durerilor si energizare la 20-30 minute de la aplicarea plasturelui, insa la unele persoane efectul poate apare mai intarziat. La cca 85% din persoane, plasturele isi face efect in primele 3-4 ore de la aplicare.

Pentru achizitionarea plasturilor PowerStrips nu este nevoie de prescriptie medicala si nici nu va trebui sa va faceti griji legate de efectele secundare, ingredientele active fiind naturale, plasturii sunt 100% siguri si nu vor provoca reactii secundare.

TRATAMENTUL CU POWERSTRIPS
Tratament rapid (1-2 zile) : 1 plasture
Tratament saptamanal :3-4 plasturi
Tratament semilunar : 7 plasturi
Tratament lunar :1 plic (15 plasturi)
Se aplica foarte usor pe piele, putand sa se mentina pe piele pana la 2 zile

Vezi tehnica de aplicare aici:

Citeste in continuare pe www.romaniafgxpress.ro despre noul plasture energetic pentru inlaturarea durerilor de orice natura POWERSTRIPS.

Telefon clienti : 031-780-9274