Vara vine cu promotie la toata gama de orteze!

In perioada 15 iunie -30 iulie specialistii Ortotech de la centrele din Bucuresti, Ploiesti, Constanta si Iasi va asteapta la o consultatie gratuita in vederea stabilirii celei mai performante solutii de protezare si ortezare specifice diagnosticului.

Daca aveti de la medicul dumneavoastra o recomandare sau o decizie de la Casa de Asigurari de Sanatate in vederea protezarii sau ortezarii, specialistii nostri va oferta 10% REDUCERE la toata gama de orteze si gratuit o consultatie.

Produsele se deconteaza partial si prin C.A.S .

Durerea de spate este una dintre cele mai des intalnite probleme de sanatate din zilele noastre.

Pentru aceasta problema, specialistii Ortotech recomanda cele mai eficiente orteze de coloana vertebrala,de la orteze cervicale, orteze toraco-lombo-sacrale, corsete, pana la orteze lombosacrale.

O alta afectiune des intalnita este durerea de genunchi. De cele mai multe ori, ea este provocata de gonartroza sau artroza genunchiului. Este important sa se puna un diagnostic cat mai precis, iar pacientul sa beneficieze de un tratament adecvat.

Gonartroza este o afeciune degenerativa ce consta in distrugerea progresiva a cartilajului articular. Boala debuteaza lent, intr-un interval cuprins intre cateva luni si 3-5 ani.

Echipa de specialiti de la Ortotech ofera metode de tratament performante, pentru o viata normala, fara dureri.

Ortotech va pune la dispozitie Recosyn, cea mai noua solutie vascoelastic injectabil pe baza de acid hialuronic. Acest tratament scade coeficientul de frecare la nivelul articulatiei, reduce durerile, imbunatateste mobilitatea si proprietatile cartilajului articular.

De asemenea, Ortotech va ofer cele mai performante orteze de genunchi , care au drept scop sa stabilizeze articulatia, atat in miscare, cat si in repaus.

Specialistii Ortotech lucreaza cu fiecare pacient in parte si verifica daca dispozitivul se potriveste si asigura confortul corespunzator. Dispozitivul medical e dat in folosinta numai cand este adaptat perfect, este confortabil si este acceptat de catre pacient.

In plus, pacientul si alti membri ai familiei sunt instruiti in legatura cu modul de folosire si intretinere a dispozitivului medical.
Centrul Ortotech ofera si servicii de kinetoterapie. Specialistii Ortotech previn, corecteaza si ajuta la recuperarea unor deficiente functionale ce se pot dezvolta in toate stadiile de evolutie a bolii.

In cadrul Centrului Ortotech, beneficiaza de kinetoterapie pacientii cu urmatoarele afectiuni:
• Post-traumatice (fracturi, entorse, luxatii)
• Ortopedice
• Patologice (luxatii congenitale de sold, picior plat, valg, var, scobit, picior stramb congenital)
• Ale coloanei vertebrale (cifoze, cifoscolioze, scolioze)
• Reumatologice (PSH, spondiloza anchilopoetica, coxartroza, gonartroza)
• Paralizie Cerebrala (hemipareze, parapareze)

Tratamentele sunt individualizate in functie de prescriptia medicala, in concordanta cu natura si faza bolii, reactivitatea organismului si cu prezenta eventualelor complicatii.

Numerele de telefon la care puteti suna pentru programare sunt :
Bucuresti : 021 326 0355
Iasi: 0232.311010
Mobil: 0742.10.10.59
Constanta : 0241/619718
Mobil: 0748.889.992
Ploiesti : 0244.520.474
Mobil: 0742.100.863

Specialistii Ortotech sunt membri ai Societatii Fizioterapeutilor ,, Dr. Nicolae Robanescu”
Ne puteti urmari pe pagina noastra de FB
Mai multe detalii despre produse gasiti pe www.ortotech.ro
www.protezabionica.ro
www.toeoff.ro
www.corsetul-boston.ro