Eveniment dedicat Mamei Natura si Fiintelor Elementale ale Naturii

Joi, 2 iulie, are loc evenimentul dedicat Mamei Natura si Fiintelor Elementale ale Naturii in Parcul Carol, Bucuresti.

Evenimentul este impartit pe doua segmente. in timpul zilei vor avea loc ateliere de joaca si creativitate, atat pentru copii cat si pentru adulti, iar seara va avea loc lansarea colectiei MAGIC by Rita Muresan, fiind prima colectie dedicata sufletului Naturii. Piesele colectiei sunt diafane, din matase si voal de matase, cu croiuri simple insa foarte feminine.

Natura este unul din cele mai frumoase daruri pe care noi, ca locuitori ai acestui loc, le-am primit, iar prin acest eveniment Rita Muresan, lanseaza o invitatie tuturor celor care doresc sa vindece sufletul Naturii cu si prin iubire.

“Cum natura este oglinda noastra, inseamna ca vindecand sufletul naturii, vindecam si sufletele noastre. Haideti sa facem asta impreuna ca intr-o poveste magica! Spune: TE IUBESC NATURA! MULTUMESC CU RECUNOSTINtA! Zambeste si bucura-te de viata! Gaseste mereu un motiv sa faci asta!”

In acest sens sunt organizate diverse activitati in timpul zilei, iar accesul este liber: ateliere de lectura, pictura, diverse jocuri (alergare descult prin iarba, joaca cu zane si spiridusi, imbratiseaza un copac etc.), creare parfumuri din esente naturale si multe alte suprize magice.

Programul evenimentului:
Din Soare pana-n Luna

Soare (acces liber):
10.00 - 13.00 Ateliere pentru copii si adulti
17.00 - 19.00 Ateliere pentru copii si adulti

Luna (acces pe baza de invitatie):
20.00- 21.00 Alaiul fiintelor elementale ale Naturii
20.30 - 21.00 Intampinare invitati
21.00 - 21.30 Prezentare Colectie MAGIC
21.30 - 23.00 Cocktail
*22.22 – Trimitere dorinte catre Luna

Toate detaliile si noutatile sunt postate pe pagina oficiala a evenimentului: facebook.com/MagicbyRitaMuresan