Parteneriat Italia - Romania la eHealth 2015

Ajunsa la cea de a 6-a editie, conferinta de informatica medicala eHealth a devenit din acest an internationala. In noul format, conferinta "eHealth Italia - Romania 2015" se va desfasura in data de 7 mai 2015 la Hotel Ramada Bucharest Parc, in sala Grand Ballroom.

In cadrul conferintei vor putea fi urmarite prezentari despre sisteme informatice integrate, realizate in Italia, Grupul de Spitale (ASL) Napoli 2 Nord, in Romania la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si nu numai.

Alte prezentari se vor axa pe protejarea confidentialitatii datelor pacientilor, pe finantarea proiectelor eHealth, pe programele de cooperare europeana si Horizon 2020 si bunele practici in domeniu, pe mobilitatea transfrontaliera in cadrul UE si pe solutionarea problemelor de sanatate pe care aceasta le implica.

In a doua parte a conferintei vor avea loc 2 workshop-uri, unul avand ca tema oportunitatile de cooperare transfrontaliera si proiectele Horizon 2020 precum si posibilitatile de cooperare intre Italia si Romania, iar cel de-al doilea se va axa pe solutii de securitate in domeniul eHealth.

Conferinta este organizata in parteneriat cu e-Sanit@, Ambienti Digitali, SISMLA, Swiss Webacademy si conferinta Cybersecurity in Romania.

Partenerii evenimentului sunt: Gold - UTI; Silver – SIVECO Romania, Fujitsu, Infoworld, Elo Digital; Bronze - Intel, High-Tech Systems & Software si Lasting.

Conferinta este organizata de Agora Group si Computerworld Romania.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora
Conferintele de Tehnologie Agora prezinta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii si din admistratia publica centrala.

Detalii la www.agora.ro/conferinte.