Transpiratia excesiva: Afla cum poti scapa de ea

Transpiratia excesiva sau hiperactivitatea glandelor sudoripare afecteaza o parte destul de consistenta a populatiei de toate varstele, indiferent de sex. Aceasta poate sa apara din cauza unor afectiuni fizice, dar si din cauze psihice precum stresul sau emotiile exagerate.

Desi primele cercetari privind aceasta dereglare a organismului au inceput in urma cu peste 150 de ani, specialistii nu au reusit inca sa ii gaseasca un tratament eficient care sa ii genereze disparitia completa.

Cu toate astea, exista tot felul de produse cosmetice si naturale care promit ameliorari ale simptomelor.

Eficienta antiperspirantelor ce contin aluminiu

Aluminiul are rolul de a inhiba glandele sudoripare si de a le intrerupe pentru moment activitatea in exces. Desi se poate absoarbi cu usurinta in corp si poate cauza afectiuni usoare si tratabile precum intoxicatiile locale prin procesul de ingerare, utilizarea lui cutanata, in asociere cu proteinele pielii, este inofensiva, singurul sau efect ramane asadar tratarea transpiratiei excesive.

Odaban Antiperspirant – lupta impotriva transpiratiei excesive

Odaban Antiperspirant este unul dintre produsele care actioneaza in sensul inhibarii glandelor sudoripare si contine urmatoarele ingrediente: aluminiu, alcool denat si dimeticon; acestea sunt folosite in proportii prietenoase cu organismul uman si confera eficienta produsului in tratarea transpiratiei excesive.

Substanta activa existenta in produs, impreuna cu proteinele din piele formeaza un complex aluminiu/proteina care este insolubil, in acest fel neexistand riscul de absorbtie a aluminiului prin piele in sange. Aceasta combinatie unica si speciala micsoreaza glandele sudoripare si blocheaza transpiratia.

Actiunea acestuia nu se limiteaza la doar cateva ore, precum este cea a unui antiperspirant obisnuit, ci ofera protectie pe durata unei intregi saptamani.

Odaban Antiperspirant poate deveni si aliatul tau de nadejde in lupta cu transpiratia excesiva si te poate ajuta sa iti recastigi increderea in tine in mediile sociale de care te-ai ferit pana acum din cauza hiperhidrozei si a hiperactivitatii glandelor sudoripare in contextul stresului si al emotiilor. Produsul este inodor si hipoalergenic si poate fi folosit in asociere cu orice odorizant cu parfum din comert care acopera mirosurile neplacute.

Odaban Antiperspirant contine ingrediente active eficiente care au capacitatea de a reduce transpiratia in proportie de 90% si poate fi achizitionat din orice farmacie Sensiblu sau de pe site-urile oficiale www.odaban.ro.