Odaban Spray, aliatul tau in lupta impotriva transpiratiei excesive!

Transpiratia este un proces normal al organismului uman, prin care acesta isi regleaza temperatura cu ajutorul unui lichid produs de glandele sudoripare.

Hiperhidroza, sau transpiratia excesiva, este un semn al functionarii anormale a organismului si indica dezvoltarea unor tulburari sau a unor afectiuni. Aceasta poate fi combatuta doar cu ajutorul unui antiperspirant puternic si eficient.

Hiperhidroza poate afecta intregul corp, insa la cei mai multi dintre cei care sufera de aceasta dereglare, se manifesta cu precadere in zona axilei, in zona inghinala si afecteaza si palmele si talpile.

Hipoglicemia, disfunctionalitatile glandei tiroide si uneori chiar factorii de stres pot influenta si cauza hiperhidroza.

Din fericire, Antiperspirantul Odaban Spray a aparut pe piata inca din 1971 si este prezent pe toate continentele, oferindu-le celor care sufera de aceasta afectiune o solutie pentru combaterea mirosurilor neplacute si totodata un tratament eficient.

Iata ce trebuie sa stii despre acest antiperspirant minune, pe care il poti achizitiona de pe www.odaban.ro si de pe www.antiperspirant.ro, cu garantia ca iti vei primi banii inapoi in 30 de zile daca produsul nu isi va dovedi eficienta:

Ambalare optimizata

Antiperspirantul Odaban Spray este ambalat intr-un tub cu pompa de silicon, care permite aplicarea in cantitati optime, fara a supraincarca. Asta inseamna ca vei fi ferit/a de iritatii si mancarimi pe care le-ar putea provoca anumite substante folosite in mod excesiv.

Utilizare generala

Pentru ca este un deodorant spray, acest produs poate fi aplicat pe intregul corp, nu doar in zona axilei. Astfel, mainile, picioarele, axilele si zona inghinala pot fi tratate impotriva transpiratiei cu ajutorul unui singur produs.

Recunoastere medicala

Comercializat in intreaga lume, acest produs revolutionar este cel mai prescris de catre medici pentru tratarea unor astfel de probleme. Testat dermatologic in clinici din Marea Britanie si Germania, Odaban Spray este o solutie mult mai accesibila in cazul hiperhidrozei decat alte tratamente care impun injectarea cu botox sau ionoferoza.

O solutie durabila

Acest antiperspirant - tratament este eficient timp de aproximativ 7 zile de la aplicare, asa ca longevitatea unui singur tub de spray se poate intinde pana la 6 - 12 luni. Poate fi folosit atat de catre femei, cat si de catre barbati si se poate utiliza in paralel cu un antiperspirant comercial parfumat.