Cuscus cu pui si dovlecel

Cuscusul cu pui si dovlecel este un preparat cu continut redus de grasimi, potrivit pentru dieta persoanelor care sufera de afectiuni ale colecistului.

Asezonati acest preparat cu zeama proaspata de lamaie, pentru un plus de aroma si o digestie optima.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Puneti cuscusul intr-un bol mare si turnati peste supa limpede de pui, in prealabil data in fiert. Acoperiti vasul cu un capac si lasati cuscusul sa se umfle timp de 10 minute (lichidul trebuie sa se absoarba complet).

Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta si sotati dovlecelul pana se inmoaie si devine crocant pe margini. Amestecati-l apoi cu cuscusul, apoi stoarceti sucul de la o lamaie. Preparati carnea de pui pe gratar (fara grasime). Serviti gratarul de pui impreuna cu garnitura de cucus si cu feliile de lamaie frumos aranjate pe marginea farfuriei.