Un probiotic nou uimeste medicii

Cel mai puternic i-a impresionat cat de repede functioneaza

Probioticul care a impresionat medicii din SUA si Brazilia a ajuns deja si la noi. in fata medicilor de dincolo de ocean produsul s-a dovedit prin rapiditatea cu care functioneaza.

Probioticul special, care la noi vine sub numele ProCombo, este fabricat in SUA dupa tehnologia patentata DuoCap (capsula in capsula), care ii garanteaza calitatile.

15 mld. bacterii bune

Datorita acesteia intr-o capsula ProCombo se afla cantitatea maxima de bacterii probiotice vii – 15 miliarde. DuoCap permite produsului ProCombo sa livreze intreaga cantitate de bacterii "bune" direct in intestinul subtire, unde acestea se colonizeaza si incep imediat sa actioneze. Din acest motiv ProCombo are efect rapid, care se simte inca de la inceperea administrarii.



Medicii il folosesc deja

Inca de la aparitia in Romania, ProCombo a starnit si interesul specialistilor nostri. Cum au auzit de calitatile unice ale acestuia, medicii imediat au aplicat ProCombo in practica lor, ca sa vada efectul acestuia asupra pacientilor cu diferite afectiuni abdominale. Cei mai curiosi insa s-au dovedit a fi farmacistii – multi dintre ei isi iau ProCombo pentru uz personal si deja vorbesc despre primele rezultate.

Ajuta stomacul sa functioneze bine

ProCombo reduce senzatia de greutate in stomac si balonarea, chiar si la persoane cu alimentatie nesanatoasa si neregulata. Acesta ajuta pentru un scaun zilnic regulat (in special in caz de constipatie), in acest fel ajutand organismul sa elimine toxinele acumulate. ProCombo este foarte pretios si pentru persoanele care urmeaza un tratament cu antibiotice, deoarece previne cu succes aparitia diareii acute si altor probleme stomacale.

Mai multe despre probioticul special ProCombo gasiti aici.