Pui tras la tigaie cu ghimbir si miere

Puiul tras la tigaie cu miere este un preparat aromat, gustos si sigur pentru consum in cazul persoanelor care sufera de pancreatita.

Ghimbirul, ingredientul surpriza din preparat, aduce beneficii directe digestiei, imbunatatind si functionarea pancreasului.

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Incingeti uleiul de susan intr-un wok sau o tigaie anti-aderenta si sotati ceapa si puiul, amestecand constant, pana cand puiul devine aramiu.
  2. Adaugati fasolea verde, mazarea, ardeiul si ghimbirul si continuati sa amestecati ingredientele inca 3-4 minute.
  3. Combinati mierea, sosul de soia si sucul de portocale intr-un bol, apoi turnati acest dressing peste puiul din tigaie.
  4. Mai lasati preparatul 3-4 minute la foc mediu, apoi transferati-l pe o farfurie, alaturi de orezul fiert.
  5. Consumati imediat (reteta este suficienta pentru 4 portii).