Papricas de pui la cuptor

Carnea de orice fel poate fi consumata in siguranta de pacientii diagnosticati cu ciroza hepatica, alaturi de legume gatite intr-un mod cat mai dietetic.

Papricasul de pui este un preparat recomandat in controlul afectiunilor hepatice.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade Celsius.
  2. Intr-o oala medie, pusa la foc mic, incalziti uleiul de masline.
  3. Sotati ceapa si usturoiul 1-2 minute, apoi adaugati ciupercile si amestecati bine ingredientele, lasandu-le la fiert 3-5 minute, in lichidul scurs din ciuperci.
  4. Luati sosul de pe foc, adaugati smantana si boiaua de ardei si amestecati bine.
  5. Separat, indepartati pielea de pe bucatile de pui si asezati-le intr-o tava de copt.
  6. Turnati deasupra sosul preparat anterior si lasati totul la copt timp de o ora, pana cand puiul este bine gatit.