Sufleu de morcovi
Sufleul de morcovi este un preparat simplu, usor si aromat, excelent pentru bolnavii diagnosticati cu hepatita sau alte suferinte ale ficatului
Ingrediente
- 600 g morcovi
- 3 oua
- 3 linguri de faina
- 125 g de unt
- 200 g de zahar brun
- 1 lingurita de praf de copt
- 1 varf de lingurita de sare
- 1 lingura de unt
Mod de preparare
- Pune morcovii la fiert timp de 20 de minute, dupa care adauga-i intr-un blender si mixeaza-i pana cand obtii o pasta omogena.
- Adauga ouale, zaharul si sarea.
- Cand s-au amestecat bine, completeaza cu faina si praful de copt pe care le amesteci cu ajutorul unei spatule.
- Intr-un vas termorezistent, uns cu unt, adauga amestecul si da-l la cuptor, la 180 C, timp de 45 de minute.
- Sufleul de morcovi se serveste caldut.