Remediu pentru parul rar

Generalitati

Caderea parului poate fi cauzata de o varietate de factori, de la diferite afectiuni, la nutritie deficitara pana la dezechilibre hormonale si stres.

Este normala pierderea a cel mult 100 fire de par, zilnic.

In caz contrar exista riscul ca pacientul sa sufere de o afectiune a parului, o dereglare hormonala, un chist ovarian, sifilis sau alte boli care pot determina caderea excesiva a parului.

Cauze posibile

Stresul emotional
Stresul fizic sau mental perturba ciclul normal de crestere al parului; aceasta situatie apare dupa 2-3 luni de la manifestarea evenimentului neplacut cand foliculii parului intra in faza de telogen prematur, conducand la stoparea cresterii parului. Controlarea factorilor de stres restabileste cresterea normala a parului.

Alopecia
Alopecia este o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza foliculii pilosi in special de la nivelul scalpului. Evolutia alopeciei este cronica determinand pierderea localizata sau completa a parului de la nivelul capului dar si de pe corp. Exista doua tipuri de alopecie:
- alopecia areata;
- alopecia androgenica (calvitia);

Alopecia poate cauza atat caderea parului de la nivelul scalpului, cat si de pe celelalte regiuni ale corpului. Aceasta poate conduce la subtierea firului de par, calvitie totala sau partiala, permanenta sau temporara.

Dereglarile hormonale
Schimbarile si dereglarile hormonale cauzeaza caderea temporara a parului; acestea pot fi cauzate de sarcina, nastere, intreruperea de sarcina (avort), administrarea de anticonceptionale, menopauza si afectiunile tiroidei. Organismul are nevoie de cel putin 3 luni pentru a se obisnui cu noile reglementari hormonale, timp in care dezechilibrul hormonal provoaca caderea parului, variatii ale masei corporale, stres, oboseala, acnee etc.

Metode de regenerare

Indiferent ca se manifesta prin subtierea firului de par sau prin chelie, tratamentul impotriva caderii parului consta in identificarea cauzelor care conduc la aceasta situatie si, ulterior, administrarea unui tratament corespunzator.

Dercos Neogenic, primul tratament pentru crestere capilara - 1700 fire de par noi in 90 de zile

Inovatie Vichy: Stemoxidina 5%, prima molecula cu actiune biomimetica care asigura buna functionare a celulelor stem, ce stau la orginea genezei noilor fire de par. Bulbii aflati in stare latenta sunt treziti.

Dupa 20 de ani de cercetare, Laboratoarele Vichy au descoperit secretul cresterii firelor de par: CELULELE STEM. Acestea au puterea unica de a trezi bulbii pilosi aflati in stare latenta, pentru a da nastere noilor fire de par.

Astfel Vichy vine in ajutorul persoanelor care sunt afectate de o lipsa de densitate a parului, scalp vizibil, retragerea liniei de contur a podoabei capilare si creeaza DERCOS NEOGENIC - primul tratament pentru crestere capilara cu STEMOXIDINA 5%

Ingrediente:
Stemoxidina 5% - prima molecula care asigura buna fuctionare a celulelor stem.

Rezultate:
In medie, 1700 de fire de par noi la 3 luni.

De la Vichy
Studiu clinic vs placebo, efectuat pe 101 subiecti. Valoare medie, subiecti cu probleme de alopecie.

Toleranta

Aplicare placuta

Indicatii
Se aplica o doza pe zi, ca tratament, timp de 3 luni. Se recomanda urmarea tratamentului in cure de 1-2 ori pe an.

Dercos Neogenic este un tratament unisex, adresat atat femeilor, cat si barbatilor, ce poate fi utilizat in orice perioada a anului.

Imagini pre-testare

Dercos Neogenic impreuna cu Sfatulmedicului.ro demareaza o campaie de testare a produsului pentru a vedea care sunt rezultatele, dupa 3 luni de aplicare zilnica a produsului.