Copii si Parinti lanseaza prima colectie de cantece romanesti instrumentale pentru copii

Revista Copii si Parinti lanseaza prima colectie de cantece romanesti instrumentale pentru copiii cu varsta intre 0 si 3 ani.

Colectia cuprinde mai multe volume, fiecare volum ilustrand un gen muzical diferit. Cantecele sunt transpuse instrumental si adaptate pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani.

Instrumente calde precum xilofonul, clopoteii sau pianul, se apropie prin sunetele lor, de capacitatile de percepie ale copiilor.

Muzica ii insoteste pe micuti la masa, la somn, ii linisteste sau ii binedispune.

Avand la baza “Rockabye Baby”, o colectie americana care a inspirat “Bebe Super Music”, scopul proiectului este unul educativ si isi propune sa familiarizeze copiii cu valorile autentice din patrimoniul muzicii romanesti sau cu hiturile antrenante care au darul de a binedispune.

Primul volum cuprinde o serie de melodii care ofera ritmuri frumoase pentru relaxarea micuului tau, tratand intr-o maniera surprinzatoare folclorul romanesc.
Playlist Volumul I – Folclor Romanesc:
1. Ciobanas cu 300 de oi
2. Marie si Marioara
3. Radu Mamii
4. Ciocarlia
5. Trandafir de la Moldova
6. in gradina lui Ion
7. Marioara de la Gorj
8. Canta-mi lautare
9. Brasoveanca
10. Dansul Pinguinului

Concept Manager: Dan Cojocaru, “Wagaboo Production”
Producator artistic: Victor Solomon – Asociatia Culturala “Ne place muzica”
Producator: Revista “Copii si Parinti”

Background Despre Copii si Parinti: Copii si Parinti este o revista glossy de parenting, cu frecventa lunara, cu un tiraj de 7000 de exemplare, cu aparitie nr. 1 in Ianuarie 2014.

Revista are o acoperire nationala prin distributie in maternitati, la cursurile de puericultura (organizate in cadrul Centrului de Evenimente Jubile The Balroom), Magazinul Bebe Tei, prin comenzi online www.bebetei.ro, comenzi online F64, magazinul din Bvd. Unirii (www.f64.ro), comenzi LibrariaOnline.ro (www.librariaonline.ro) si targurile de specialitate (Baby Expo, Baby Boom).

Publicatia surprinde femeia din perioada sarcinii si o insoteste pe aceasta pe perioada de crestere a copilului, trecand prin faza de sugar, mai apoi copil.

Revista cuprinde rubrici variate dedicate cresterii copilului (Nutritie, Sugar, Copil, Sfatul Medicului, Educatie) dar si sectiuni dedicate mamelor sau viitoarelor mame (Sarcina, Nastere, Frumusete, Sfatul Medicului, Sport, Cari Recomandate, Am testat).

Exista cateva rubrici de interes si pentru tatici, mai ales pentru aceia care nu pierd nicio secunda din viata copilului lor (Cu tati, Bebe Gadget, in vacanta). in fiecare luna, coperta revistei este ocupata de familia unei vedete romanesti.

Photo-shootingul realizat de catre fotografi talentati va surprinde vedeta in relatia sa cea mai naturala cu copilul.

www.revistacsp.ro