Supa de pui cu sparanghel

Legumele fierte cu condimente carminative (coriandru, fenicul, anason, patrunjel etc.) si supele de carne (in special de pasare) sunt recomandate in dieta celor care sufera de anemie. Supa cu sparanghel poate fi consumata in siguranta de catre persoanele cu acest diagnostic.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pregatiti pieptul de pui pe gratar (in unt sau fara grasime) sau introduceti-l la cuptor, la o temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 25 de minute.
  2. Separat, combinati intr-o oala mare supa de legume, quinoa si varza kale si puneti totul la foc mare.
  3. Asteptati sa dea in clocot, dati focul la mic si lasati supa sa fiarba incet timp de 15 minute.
  4. La final, taiati carnea de pui gatita in bucatele si adaugati-le in supa.
  5. Fierbeti sparanghelul la aburi si asezonati-l cu sosul de soia si ghimbirul.
  6. Serviti supa alaturi de sparanghelul astfel pregatit.