Permanentul pentru gene

Generalitati si alte informatii

Permanentul reprezinta un tratament inovator, de ultima generatie, creat pentru a accentua privirea si pentru a-i conferi intensitate. Este o metoda de infrumusetare a genelor, al carei efect poate dura 2-3 luni indiferent de varsta, de lungimea genelor sau de desimea acestora. Aplicarea tratamentului implica montarea unui mic bigudiu de burete pe pleoapa superioara, mularea genelor pe bigudiu, apoi folosirea unei solutii de permanent, special creata pentru zona delicata a ochilor.
Dupa 30 de minute se sterge solutia de permanent si se aplica o solutie de fixare. In final nu veti mai avea nevoie de vechiul clestisor de gene deoarece o ondulatie perfecta va da ochilor stralucire si expresivitate de durata. Visul tuturor doamnelor si domnisoarelor de a avea gene intoarse a devenit realitate.

Culori fara culoare

Cercetatorii au descoperit noi metode de obtinere a culorii, in toate nuantele posibile, fara a utiliza pigmenti daunatori, bazandu-se numai pe efectele luminii care rezulta din produse cosmetice "fotonice". Daca aceasta cercetare va avea un rezultat pozitiv, va insemna o realizare ce va revolutiona lumea cosmeticelor. S-a putut demonstra ca percepem culorile ca si rezultat al reflectiei luminii asupra obiectului pe care-l privim, prin interactiunea pigmentilor cu lumina. Totusi, natura ne ofera diferite exemple de culori fara pigmenti: efectul de curcubeu realizat pe apa uleioasa sau penele de paun. Cercetatorii studiaza acum fluturi precum Papillio Palinurus, Lepidoptera, ce reflecta lumina rezultand contraste uimitoare: culoarea fluturelui se schimba. Asa ca asteptam sa beneficiem de magia stiintei, cu produse de machiaj "fotonice".

Adio riduri cu fire de suspensie faciala

Odata cu trecerea anilor, la care se adauga actiunea nociva a unor factori precum razele solare, fumatul, diferite afectiuni dermatologice care au aparut in cursul vietii, pielea sufera un proces de imbatranire mai evident la nivel facial unde se constata adancirea ridurilor, caderea pleoapelor, sprancenelor, obrajilor si aparitia unor pliuri inestetice la nivelul gatului.
Noua tehnica de lifting nechirurgical folosind fire de suspensie faciala permite o imbunatatire reala a aspectului facial, cu o recuperare rapida, care nu lasa cicatrici si poate fi combinata cu alte proceduri estetice avand ca rezultat final o reintinerire faciala.
Aceasta tehnica poate fi asociata cu alte proceduri precum: corectarea ridurilor prin injectarea unor substante de umplere a acestora, peeling chimic pentru imbunatatirea aspectului pielii, lipoaspiratie sau injectarea de grasime.
Pot aparea echimoze care insa dispar in cateva zile si care nu trebuie sa ridice semne de intrebare.

Material realizat de Andreea Clucerescu
Sursa: Revista
Tonica