PRGF - Endoret sau cum sa te vindeci rapid dupa un implant dentar

BTI, Institutul pentru Biotehnologie si Medicina Regenerativa din Spania a dezvoltat ani la rand tehnologii inovatoare pentru stomatologie, menite sa creasca exponential calitatea actului medical si sa imbunatateasca experienta pacientilor cu tratamentele dentare.

Prin intermediul unor medici stomatologi de inalta calificare, scoliti chiar de catre Institutul BTI din Spania, pacientii romani pot beneficia de ultimele descoperiri in domeniu: tehnica PRGF -Endoret si implanturile BTI.

Folosirea tehnicii PRGF -Endoret in cazul implanturilor dentare accelereaza vindecarea tesuturilor de 7 ori si scade cu 80% riscul de imflamare al zonei implantate.

Aceste rezultate exceptionale se obtin deoarece PRGF -Endoret apeleaza la principiul biocompatibilitatii, fapt ce asigura rate de succes de 100% pentru implanturile dentare. Practic, PRGF -Endoret activeaza plasma cu acele proteine din sange, responsabile de vindecarea tesuturilor. Aceasta plasma este produsa prin centrifugarea si procesarea unei cantitati mici de sange de la pacient, folosind aparatura specializata.

Medicii pot garanta astfel un timp de vindecare mai scazut si o implantare mult mai sigura, eliminandu-se riscul de inflamatie, infectii si complicatii post-operatorii. Durerea este cu mult diminuata si pacientul isi poate folosi mult mai rapid functia masticatorie, fara sa aiba parte de neplaceri.

Institutul BTI a dezvoltat de asemenea si implanturi din titan indelung testate in studii clinice pentru a se plia pe o multitudine de situatii medicale si dezvoltate pentru implantarea cu rate inalte de succes in osul maxilar sau mandibular. Calitatea compozitiei si anii de cercetare din spate situeaza implanturile BTI ca referinta internationala in implantologie.

Atat tehnica PRGF -Endoret , cat si implanturile BTI sunt disponibile in Romania, la clinica dentara Dental One, specializata in aducerea si promovarea in Romania a celor mai noi metodologii de tratament dentar si a inovatiilor tehnologice care imbunatatesc vizibil experienta pacientilor cu medicul dentist. Doctorii clinicii Dental One Remus Stratulat si Adel Maasarani urmeaza periodic cursuri de formare intensive la Institutul BTI pentru a fi aliniati cu ultimele descoperiri in domeniu.

Clinica Dental One este una dintre putinele din tara care foloseste implanturile dentare BTI si tehnica PRGF -Endoret , pentru operatii de implant dentar cu rata de succes 99,6%.



Dental One redefineste medicina dentara din Romania, prin tehnologiile folosite, experienta si profesionalismul medicilor si serviciile personalizate, orientate spre relaxarea si confortul pacientilor.

Dental One Clinic
Address: Clucerului Street, No. 82E, District 1, Bucharest
Telephone: (+40) 31 4362 082 (+40) 725 481 941
E-mail: [email protected]
www.dentalonecenter.com