Supele de legume se numara printre preparatele de baza in dieta recomandata pentru pancreatita. Aceasta reteta de supa contine ingrediente satioase, care ajuta la mentinerea senzatiei de satietate mai mult timp.
Ingrediente
2 morcovi curatati si taiati rondele
2 tulpini de telina, taiate fin
2 cepe medii, maruntite
1 dovlecel taiat rondele
4 florete de broccoli de marime medie
100 grame ciuperci maruntite
1 litru de zeama de la o supa de pui fara grasime
100 grame orez brun
1 lingura paste de tomate nesarata
3 linguri pudra de soia
Mod de preparare
Puneti toate ingredientele (cu exceptia pudrei de soia) intr-o oala mare si lasati-le la fiert, la foc mic, cu capacul pus.
Amestecati din cand in cand si verificati daca orezul s-a fiert bine.
Inainte sa mai lasati supa sa dea in clocot inca o data, adaugati pudra de soia si o jumatate de cana de apa.