Supa crema de morcovi si curry

Morcovii fac parte din legumele recomandate in controlul afectiunilor colecistului, fiind usor de digerat.

Supele sunt si ele pe lista preparatelor binevenite in meniul pacientilor cu aceasta problema medicala.

Farmecul retetei il dau condimentele care confera supei o savoare deosebita.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti supa de legume la fiert intr-o oala.
  2. Cand da in clocot, adaugati pudra de curry, chimenul, scortisoara si ghimbirul, apoi morcovul.
  3. Reduceti focul si lasati totul la fiert timp de 20 de minute, pana cand morcovii se inmoaie bine.
  4. Amestecati din cand in cand.
  5. Scoateti morcovii din supa, introduceti-i in blender si turnati deasupra putina zeama din oala.
  6. Procesati legumele pana devin ca un piure fin, apoi transferati-le in oala.
  7. Adaugati laptele de cocos si apa, amestecati bine si asezonati supa cu coriandrul proaspat.