Congres National de Hepatologie la Bucuresti - un eveniment cu traditie

Pentru a aduce in atentia specialistilor cele mai noi subiecte in domeniul hepatologiei, in perioada 2 – 4 octombrie 2014 va avea loc Al XXIV –lea Congres National de Hepatologie al Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului ( ARSF ), Al IV – a Simpozion Romano-Francez de Hepatologie, Al V- lea Curs Balcanic de Hepatologie.

Manifestarea se va desfasura la World Trade Center, Hotel Pullman, Bucuresti si va fi organizata de Asociatia Romana pentru Studiul Ficatului, Clinica de Medicina Interna a Institutului Clinic Fundeni, Asociatia Franceza pentru Studiul Ficatului, Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti si Fundatia "Acad. Marin Voiculescu".

Presedintii congresului vor fi prof. dr. Mihai Voiculescu si prof. dr. Irinel Popescu, iar co-presedinti, prof. dr. Monica Acalovschi (Cluj), prof. dr. Patrick Marcellin (Paris) si prof. dr. George Papatheodoridis (Atena).

Printre subiectele abordate se numara:

Organizarea evenimentului in tara noastra demonstreaza faptul ca Romania este in contact cu personalitatile importante in domeniul bolilor hepatice si se implica activ in schimbarea perceptiei de tara cu probleme, intr-o tara ce eleboreaza politici de sanatate menite sa schimbe in bine situatia.

Detalii eveniment:
Tel +40–021 – 3180445
www.balkanhep.eu