Secretele Iridologiei

Iridologia este o ramura a stiintei medicale bazata pe studierea irisului, acesta fiind un izvor de informatie receptiva despre organele interne si diferite parti ale corpului omenesc, despre bolile curente si cele mostenite. Ne-a fost lasata o harta a organismului nostru acolo unde ne-am gandit mai putin sa o cautam: pe iris.

Istoricul stiintific si popular al medicinei ne arata ca fiecare organ al corpului are reprezentare pe toate suprafetele organismului, acestea erau numite in trecut "ferestrele corpului".

Ochii fac parte din aceste ferestre si au legatura cu toate organele interne prin trunchiul vegetativ simpatic.

Dintre toti receptorii exteriori, irisul ne poate da cele mai multe informatii. Atunci cand organele se imbolnavesc, ele provoaca pe iris schimbari de structura si de culoare.

Diagnosticul pe iris are un caracter operativ in obtinerea rezultatelor, este foarte simplu, neinvaziv, are o capacitate mare de informatie, descopera multe schimbari patologice cand afectiunea inca nu se manifesta clinic, ne da posibilitatea sa obsevam toate zonele receptive ale tuturor organelor interne pe o suprafata vizuala mica si ne permite sa analizam situatia organismului in complexitatea sa.

Marcajele iridologice au o interpretare concreta, ele ne permit sa stabilim caracterul si nivelul de pronuntare al schimbarilor patologice in organism.
De asemenea, marcajele iridologice ne ofera informatii cu privire la schimbarile aparute la nivel de organism si despre patologia unui organ concret.

Asadar iridologia este o ramura a stiintei medicale ce constituie un salt calitativ in ce priveste realizarea principiilor de tratare a organismului in ansamblu lui si ne poate oferi raspunsuri concrete despre ereditatea patologica, gradul de vitalitate, starea sanatatii generale, patologia tesutului fiecarui organ, nivelul de imunitate, predispozitia ereditara la boli si alergii, incarcatura genetica, depistarea gradului de schimbarea schimbarii metabolismului de lipide si minerale ce pot duce la cresterea nivelului de colesterol, dereglari tiroidiene si anemii, iridologia ne poate ajuta chiar si la stabilirea inclinatiilor artistice si a aptitudinilor logice ale copiilor.

Iridologia impreuna cu fitoterapia sunt un mijloc minunat pentru a trai o viata lunga si sanatoasa.
Va asteptam la cabinetul nostru, ca impreuna sa putem preveni imbolnavirea. Inteligenta consta in gasirea alternativelor.

Cabinet de iridologie si fitoterapie - DALIN PLANT
Adresa: Str. Luncsoara, nr. 14, sector 2, Bucuresti(zona rond Bucur Obor)

Contact: Alin Ghinea 0727.216.630
Dana Enoiu 0727.216.160

Pret consultatie: 30 RON