Laserul Dentar - Inovatia Medicala pentru care mergi de placere la stomatolog - discount la prima interventie cu Laserul Dentar la Dental One 50%

Interventiile dentare fara zgomotul sacaitor al frezei sunt astazi un vis devenit realitate. Prin folosirea laserul dentar, procedura devine silentioasa si mai mult, nu provoaca durere, pentru ca este minim invaziva.

Anestezierea pacientului la interventia cu laserul dentar nu mai este necesara, iar durerea post-operatorie, umflaturile si riscul de infectie sunt de domeniul trecutului!

De acum inainte, pacientii nu mai sunt nevoiti sa mearga cu teama la medicul stomatolog.

Clinica Dental One este una dintre putinele din tara care realizeaza interventii cu Laserul Dentar de ultima generatie Waterlase, pentru tratarea sensibilitatii dentare, albire, vindecarea aftelor, tratamente de canal, biostimulare s.a.

Iar la clinica Dental One, pentru prima interventie cu laserul dentar, fiecare pacient primeste 50% reducere, pentru a testa in voie tehnologia dentara de ultima generatie.

Clinica Dental One isi propuna sa redefineasca medicina dentara din Romania, prin tehnologiile folosite, experienta si profesionalismul medicilor si serviciile personalizate, orientate spre relaxarea si confortul pacientilor.

Clinica Dental One
Str. Clucerului, Nr.82E, sector 1, Bucuresti
Telefon: (+40) 31 4362 082
Mobil: (+40) 725 481 941/ (+40) 744 859 032
[email protected]
www.dentalonecenter.com