Tu ce faci cand nu mai poti dormi?

Cu totii stim ca un adult are nevoie de aproximativ 8 ore se somn pentru ca organismul sa-si incarce bateriile si sa-si pastreze sanatatea. Insa de multe ori ne-am trezit cu dureri de cap din cauza somnului agitat ori nu am putut dormi din cauza insomniilor si a stresului acumulat de peste zi.

Urmarile unei astfel de nopti nu sunt deloc placute, cauzandu-ti irascibilitate, cearcane, stare de oboseala, care nu ti-au permis sa-ti desfasori activitatile zilnice intr-un ritm normal.

Iar riscurile la care ne supunem atunci cand nu ne odihnim suficient nu sunt deloc de neglijat: riscam sa facem diabet, sa avem probleme cu greutatea sau chiar sa avem probleme de natura psihica.

Din fericire, acum exista Bien Dormir. Gama Bien Dormir este conceputa ca un ajutor in dificultatile de adormire. Produsele se bazeaza pe extracte vegetale standardizate, atent selectate pentru a conferi un somn linistit, odihnitor, ce nu dau dependenta si pot fi utilizate continuu pana la 4 saptamani.

Gama contine:

Musetelul / Matricaria chamomilla are efecte benfice in starile de neliniste, tulburari ale starilor afective, dificultati de adormire, somn agitat. Efectul sedativ al musetelului este potentat de administrarea concomitenta cu passiflora.

Passiflora / Passiflora incarnata este recomandat in strile de neurastenie, epuizare nervoasa, insomnie, nevralgie, stres, anxietate. Actiunea sedativa a plantei se datoreaza sinergismului creat de componentele active din planta denumite flavonoide psihoactive.

Bien Dormir Melatonina Forte contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la atenuarea tulburarilor de somn. Spre deosebire de somnul indus de medicamentele de sinteza, cel indus de Bien Dormir Melatonina Forte este insotit la trezire de un sentiment de relaxare, fara somnolenta reziduala.

Melatonina este un hormon endocrin responsabil de reglarea ritmului circadian. Odata cu cresterea nivelului de melatonina, se instaleaza starea de somnolenta si apoi somnul. Administrarea pe cale orala a melatoninei se recomanda astfel pentru rezolvarea tulburarilor de somn legate de stres, varsta, munca pe timp de noapte sau in spatii lipsite de lumina naturala, perturbarea bioritmului cauzata de decalajele de fus orar.

Bien Dormir Valeriana Forte produce o stare de relaxare necesara instalarii somnului, imbunatateste calitatea acestuia, asigurand functionarea organismului in conditii optime.

Bien Dormir Valeriana Forte vine in sprijinul persoanelor care au tulburari privind durata si calitatea somnului, stari de neliniste, stres, tensiune nervoasa.
Valeriana are actiune sedativa. Extractul de valeriana este prescris ca sedativ in stari de agitatie nervoasa, dificultati de adormire, somn agitat, epuizare nervoasa. Valeriana induce somnul, iar la trezire nu apare starea de somnolenta reziduala specifica administrarii hipnoticelor de sinteza.

Pret recomandat in farmacii: 13 ron Bien Dormir Valeriana Forte si 15 ron Bien Dormir Melatonina Forte.
Informeaza-te pe www.biendormir.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman