ZEOLIT - cel mai la indemana secret al siluetei, frumusetii si sanatatii tale

Generalitati

Zeolitul este un mineral natural aparut in urma cu sute de milioane de ani, care a luat nastere din contactul lavei vulcanice cu apa.

Este un produs unic in lume si se foloseste in medicina alternativa pentru intretinerea sanatatii si frumusetii.

Regasit in comert sub forma de capsule, Zeolitul este un adjuvant care actioneaza simultan in organism atat pentru prevenirea, cat si pentru tratarea unora dintre cele mai grave boli care pandesc oamenii si le distrug sanatatea.

Ce este Zeolitul

Zeolitul este un mineral care, prin geneza complexa si contactul cu numeroase sedimente pretioase din subteran, a dat nastere unui produs naturist cu proprietati miraculoase pentru organismul uman. Este considerat un mineral unic in lume.

Mineralul are o structura microcristalina si contine patru dintre cele mai importante nutriente pentru sanatate:

Este important de stiut ca exista mai multe tipuri de Zeolit, insa singurul care a intrat in atentia medicinei alternative este Clinoptilolitul, pe care expertii l-au concentrat sub forma de pudra si l-au transformat in capsule care pot fi administrate intr-o multime de scopuri medicinale si cosmetice.

Care sunt proprietatile Zeolitului pentru frumusete si sanatate

Zeolitul are numeroase proprietati benefice in organism, toate ajutand la mentinerea unei sanatati optime, printr-un sistem imunitar puternic, o greutate echilibrata, un organism curat si o frumusete desavarsita. Are proprietati:

Efectul detoxifiant si antiaging contribuie la mentinerea greutatii optime si imbunatatirea aspectului si sanatatii pielii, devenind astfel un produs de succes folosit si in industria cosmetica, nu doar in cea farmacologica sau medicinala.

Ce boli si conditii medicale trateaza sau previne Zeolitul

Mineralul si-a dovedit beneficiile terapeutice si profilactice in numeroase conditii si afectiuni, fiind un adjuvant important in tratarea:

Datorita multiplelor proprietati terapeutice, zeolitul a devenit un remediu naturist raspandit nu doar in medicina chinezeasca veche, ci in toata lumea. Cei mai multi nutritionisti il recomanda pentru proprietatile imunostimulatoare puternice, care impiedica patrunderea bacteriilor, parazitilor si altor agenti patogeni in organism, dar si pentru capacitatea uimitoare de a capta metalele grele si de a le tine departe de corpul uman.

Zeolitul este comercializat sub forma de capsule si este produs de o multime de companii importante din domeniul medicinei naturiste. Se gaseste cel mai adesea in doua variante: Zeolit Natural si Zeolit Protect. Specialistii recomanda administrarea lor impreuna, pentru a beneficia de un tratament complet de detoxifiere si regenerare a tuturor functiilor din organism.