Centrobebe. Cresti mare cu preturi mici

Bebelusul este in centrul vietii tale. Pentru sanatatea lui nu faci niciun compromis.

Noi te ajutam sa-l cresti mai usor. Gasesti preturi reduse la maxim la raftul Centrobebe.

Zilnic, primul client Centrobebe primeste cadou o jucarie din Sertarul cu Surprize!

„Centrobebe” este un proiect Centrofarm care se adreseaza tinerilor parinti care au copii cu varste cuprinse intre 0 si 12 luni.

Bebelusul adauga o noua dimensiune universului familial. Primul lui an de viata este o perioada frumoasa, plina de emotii, experiente noi, nelinisti si bucurii.

Nimic nu se compara cu ceea ce am simtit cand copilul nostru a mancat primul fruct sau cand a dormit prima data singur in patutul lui.

Noi, cei de la Centrofarm, ii intelegem si ii ajutam pe tinerii parinti sa-si creasca nou-nascutul ca si cum ar fi al nostru.

Vrem sa-i facem sa se simta speciali in farmaciile noastre si sa-si doreasca sa revina. Asa ca am selectat cele mai vandute produse de bebelusi si le-am setat preturi atractive.

Apoi, am ales un corp in zona produselor destinate cresterii si ingrijirii copiilor si ne-am propus sa-l decoram cat mai atractiv.

Avem si surprize! Fiecare farmacie ofera o jucarie pe zi primului client care achizitioneaza cel putin un produs din cele aflate pe corpul bebelusului.