Bolile reumatice - suferinte vechi, solutii noi, pe baza formulei unice din Celadrin

Generalitati

Termenul de reumatism nu reflecta o boala in sine, ci cuprinde peste 200 de afectiuni la nivel articular, muscular sau osos.

Reumatismul cuprinde acele afectiuni inflamatorii, cronice, dureroase, care afecteaza atat oasele, cat si restul componentelor articulare cum sunt cartilagiile, muschii, tendoanele, ligamentele si care in timp duc la manifestari degenerative. Acestea afecteaza numai in Europa peste 100 milioane de persoane.

Artrozele sunt cele mai frecvente afectiuni articulare, influentate si amplificate de frig si umezeala. Acestea duc la dureri, rigiditatea articulatiei cu limitarea miscarilor si in cazuri mai grave, chiar imobilitate si necesitatea interventiei chirurgicale.

Alte boli reumatismale degenerative sunt: spondiloza, lumbago, lombosciatica, discopatie si hernie de disc. Acestea cauzeaza dureri in zona coloanei lombare (zona salelor), dorsale (zona toracelui posterior) si cervicale (zona gatului).

Stiati ca…?

Aceste cifre se constituie ca un semnal de alarma, nu-i asa? Si ce este cel mai ingrijorator este faptul ca stilul de viata modern, sedentarismul fac ca aceste probleme sa apara chiar la varste tinere si chiar la copii (artrita juvenila). Lasate netratate, problemele articulare duc la limitarea mobilitatii pana la imobilizare, dureri, afectarea calitatii vietii, tratamente chirurgicale.

Preventia e cel mai eficient tratament!

Toamna se numara bobocii! In “toamna” varstei, vedem roadele actiunilor pe care le-am intreprins sau nu la tinerete. Iata cateva sfaturi utile pe care e bine sa le urmam de-a lungul vietii pentru a limita actiunea bolilor reumatice. Chiar daca boala s-a instalat deja, aceste sfaturi sunt de folos si pentru ameliorarea simptomelor:

Cum tratam afectiunile reumatismale?

Tratamentul medicamentos consta in administrarea de analgezice, antiinflamatoare nesteroidiene sau alte medicamente .
Antiinflamatoarele nesteroidiene (diclofenac, indometacin, ketoprofen) sunt binecunoscute pentru efectul lor rapid de a “lua durerea cu mana”. Dar acestea au limitarile si efectele lor secundare destul de serioase (mai ales pentru pacientii deja suferinzi de probleme digestive, cardiace, diabet), motiv pentru care este recomandat sa fie administrate doar pe perioade limitate de timp si conform sfatului medicului.

Formula unica din Celadrin – o solutie 100% naturala!

Aceasta reprezinta o formula unica de acizi grasi nesaturati din uleiuri cetilate, care sunt stiintific prelucrati si rearanjati intr-o matrice special conceputa pentru un efect optim asupra mobilitatii si confortului articular, fara efecte secundare sau contraindicatii.

Formula unica din Celadrin poate fi utilizata si ca terapie complementara a tratamentului medicamentos clasic si nu interfereaza cu actiunea tratamentelor pentru alte afectiuni (de exemplu, cu schemele de tratament pentru probleme cardiace, hipertensiune, diabet etc).

Formula unica din Celadrin are indicatie in foarte multe afectiuni reumatismale, articulare, fie ca sunt inflamatorii (artrite), fie degenerative (artroze), afectiuni ale coloanei vertebrale, muschilor, in cazuri de traumatisme ale tendoanelor si ligamentelor suferite de sportivi.

Formula unica din Celadrin a fost testata clinic in universitati de prestigiu si a facut obiectul mai multor studii publicate in reviste internationale de specialitate. Rezultatele au aratat, la un interval de 30, respectiv 60 de zile de tratament, o imbunatatire a mobilitatii articulare, o scadere a inflamatiei articulatiei, pacientii au putut sa-si reia activitatile vechi, unii chiar si activitatea profesionala. Testele efectuate cu formula unica din Celadrin folosita prin aplicare locala (crema, unguent) si-au dovedit eficacitatea chiar si dupa 30 de minute.

Sper ca aceste sfaturi sa va fie de folos pentru a preintampina si ameliora problemele reumatismale. Va doresc o iarna plina de caldura, sa va bucurati de viata si de mobilitate!

Dr Cristian Barbulescu

Celadrin este un produs inovator care a ajutat milioane de oameni din intreaga lume sa uite de disconfortul articular.

Aceasta formula unica din Celadrin este una eficienta, testata clinic, recomandata chiar si persoanelor care sufera de diabet sau boli de ficat.
Celadrin nu interactioneaza cu alte medicamente.

Celadrin se prezinta sub 2 forme:

Bucura-te de mobilitate si confort cu Celadrin!
Afla mai multe despre cum te pot ajuta aceste produse sa-ti recapeti mobilitatea pe www.good-days.ro.

Pentru comenzi, suna la 0724 582 769 sau cauta produsele Celadrin in plafare si farmacii. Din luna noiembrie le poti gasi si in farmaciile Catena.

De dr Cristian Barbulescu
Medic primar, specialist expertiza si recuperarea
capacitatii de munca, specialist acupunctura