Afla ce trebuie sa faci ca sa-ti imbunatatesti memoria

Deseori suntem lipsiti de energie, nu putem sa ne concentram, iar mintea memoreaza informatiile foarte greu… Asta se intampla atunci cand avem un job solicitant, stresant, care necesita o activitate intelectuala intensa.

Pentru a solutiona aceste probleme este nevoie sa stim cauza lor. Iata cateva dintre “greselile” pe care le facem zi de zi si nu le constientizam, probleme care ne afecteaza stilul de viata:

Pentru a combate efectele oboselii intelectuale (lipsa concentrarii, memorarea cu greu a informatiilor, activitate cerebrala incetinita), puteti recurge la diferite metode, care pot avea sau nu rezultate. Cateva dintre acestea sunt: un somn calitativ si cantitativ optim, adoptarea unei diete alimentare sanatoase, modificarea stilului de viata in asa fel incat sa reduceti din stres.

O alta solutie este Biocebral sub forma de capsule sau sirop. Biocebral are actiune antioboseala de la prima administrare, va da un plus de energie si va ajuta sa va concentrati si sa memorati mai usor.

Recomandat atat copiilor, cat si adultilor, Biocebral se prezinta in doua forme de administrare:

Capsule (pentru adulti si copiii peste 12 ani): 1-2 capsule pe zi, dupa masa; recomandat persoanelor obosite, suprasolicitate, lipsite de energie, precum si studentilor in perioada examenelor; contine substante care au o actiune pozitiva si un efect antioxidant asupra organismului: Rhodiola – adaptogen, Ginkobiloba – tonic vascular, Guarana – neurostimulator si Vitamina B6 – rol antistres.

Sirop (pentru copiii cu varsta peste 1 an): prin continutul de magneziu, vitamina B1, B2, B5, B6 si B12, produsul imbunatateste atentia si concentrarea cu 75% si reduce agitatia si emotivitatea; recomandat copiilor hiperactivi, care au enurezis (fac pipi in pat), care au crize de spasmofilie; adminstrare: 1-3 ani o lingurita pe zi, 4-10 ani doua lingurite pe zi, 10-12 ani trei lingurite pe zi.

Cu o actiune antioboseala, Biocebral are efect inca de la prima adminstrare (dovedit clinic). Cu extracte naturale standardizate, Biocebral reprezinta aportul necesar de energie pentru minte, trup si suflet!

Biocebral energie pentru minte, trup si suflet!
Mai multe detalii pe www.biocebral.ro