Invitatie la conferinta Oameni sanatosi in corporatii sanatoase

Ai vrea sa te apuci de un sport, de exemplu de aerobic sau tae bo, dar simti ca nu-ti ajunge timpul pentru asta?

Cauti retete de slabit, diete, cure de slabire dar nu stii pe care sa le alegi?

Te-ai gandit sa apelezi la sfatul unui nutritionist, care sa iti spuna daca ti se potriveste mai bine dieta dukan decat alimentatia raw vegan, de exemplu?

Daca da, felicitari, ai facut primii pasi catre o viata mai buna si mai sanatoasa!

Vino pe 25 octombrie la “Oameni sanatosi in corporatii sanatoase”, un eveniment dedicat stilului de viata sanatos, unde vei putea sta de vorba cu Cristian Margarit (nutritionist), Florentina Opris (instructor fitness), Rucsandra Hurezeanu (manager Ivatherm, promotoare a frumusetii) si Mihaela Vechiu (trainer, psihoterapeut).

De la ei vei putea afla cele mai noi informatii despre retetele de slabit, avantajele si dezavantajele medicamentelor de slabit, tratamente de frumusete, sporturi pentru trup si minte si, nu in ultimul rand, despre psihologie si dezvoltare personala.

Nu uita, sanatatea se invata! Vino la hotel Grand Continental pe data de 25 octombrie la “Oameni sanatosi in corporatii sanatoase” si vei invata cum sa traiesti sanatos si implinit!

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri, pe http://sanatate.accendotraining.ro/.

Asteptam cu drag toate persoanele care isi doresc sa ia atitudine si sa adopte cu ajutorul invitatilor nostri un stil de viata fresh.