Bucura-te de viata fara nicotina!

Relief, lider mondial in tratamente anti-fumat, este cea mai buna alegere: o metoda simpla, nedureroasa, fara medicamente sau efecte secundare, care utilizeaza soft-laserul pentru a stimula diferite parti ale corpului relationate cu pofta de nicotina.

Relief, originar din Germania, este prezent in Suedia, Austria, Elvetia, Regatul Unit, Portugalia, Spania, America Latina si Romania, in cazul careia a deschis primul sau centru, in Pitesti, pe str. Victoriei, nr. 37 parter.

90 de minute de tratament

Tratamentul dureaza aproximativ 90 de minute, consiliere inclusa. Este vorba de o singura sesiune, cu ajutorul careia se elimina sau se reduc la minim simptomele de abstinenta: anxietate, insomnie, palpitatii, transpiratii, etc. In cazul in care este necesar, dispuneti de un an pentru a repeta tratamentul gratuit. Cu putina vointa si cu ajutorul terapiei Relief, veti reusi.

Luati decizia acum si profitati de o viata sanatoasa!

Tot mai multe persoane beneficiaza de acest tratament, datorita unei echipe de profesionisti, pentru care cel mai important este pacientul.

Tehnica sa unica de consiliere, supraveghere si post-tratament este cea mai buna formula a succesului. De asemenea ofera alte tehnici pentru a scadea in greutate si pentru a controla stresul.

Cum si unde se poate rezerva un tratament cu soft-laser?

Rezervarea unui tratament este foarte simpla, folosind formularul de rezervare online situat in partea superioara a paginii noastre www.reliefromania.com sau sunand la oricare din numerele noastre de telefon: 0248 255 587 // 0743 84 00 63.

Astfel ati dat primul pas spre un stil de viata mai sanatos!