Ai verde la slabit!

Cafeaua verde (Svetol) este acea cafea ce nu a fost prajita, adica o cafea „cruda”.

Cafeaua verde contine trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei: acidul clorogenic, care intervine in reglarea metabolismului zaharului si grasimilor; cafestolul si kahweol-ul - substante reputate pentru calitatile lor detoxifiante, ele stimuleaza proprietatile depurative ale ficatului si ajuta la eliminarea toxinelor.

Cafeaua verde are toate calitatile nutritionale ale cafelei traditionale, prajite. Stimulanta si revitalizanta, cafeaua verde reprezinta cel mai bun mod de a lua startul in diminetile dificile. Este si un excitant cerebral, un fel de ceas neurologic, la fel de benefic.

Cacaoa este unul dintre cele mai sanatoase fructe consumate de catre om. Cacaoa cruda are de doua ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu si de trei ori mai multi decat ceaiul verde. Astfel, boabele de cacao au cel mai mare continut de antioxidanti din lume.

Extractul de cacao are actiune termogenica, accelerand metabolismul si determinand organismul sa arda mai multe grasimi. Cu un continut ridicat de fibre solubile, ajuta la controlul apetitului, imbunatatind functionarea intestinelor si inhiband absorbtia de colesterol.

Cromul. Daca poftesti la dulciuri si nu poti rezista in fata mancarurilor, este foarte posibil sa suferi de deficienta de crom. Acest mineral esential pentru organismul uman ajuta la stimularea metabolismului si furnizeaza energie.

Are un rol important in reglarea nivelului de grasimi din organism, favorizand eliminarea kilogramelor in plus. Nu uita sa imbini armonios mancatul sanatos, exercitiile fizice, somnul suficient, multa vointa si incredere in tine!

Succes!