Trucuri pentru intensificarea orgasmului

Generalitati

Orgasmele sunt experiente placute a caror intensitate poate fi amplificata prin doar cativa pasi simpli. Cei mai multi oameni cred, in mod eronat, ca nu pot influenta calitatea orgasmelor. Cu toate acestea, exista mai multe lucruri pe care le puteti face in acest sens.

Luati in considerare modalitatile de mai jos pentru a va bucura de orgasme mai puternice.

Modalitati prin care va puteti imbunatati viata sexuala

- Faceti exercitii Kegel. Exercitiile Kegel va ajuta sa va tonifiati planseul pelvin si muschii vaginali. Pentru a le realiza, nu trebuie decat sa va incordati si sa relaxati muschii pubococcigieni (muschii ce controleaza fluxul de urina). Puteti face exercitiile Kegel in timpul unei reuniuni plictisitoare sau atunci cand sunteti blocati in trafic. Mai pe scurt: oriunde, oricand!

- Limitati consumul de alcool. Cateva pahare de vin v-ar putea relaxa si va pot ajuta sa scapati de inhibitii. Cu toate acestea, alcoolul poate diminua dorinta sexuala si reduce intensitatea orgasmelor. De aceea, este important sa va limitati la doar un pahar de alcool pe zi, pentru a va bucura de o viata sexuala satisfacatoare si de orgasme puternice.

- Mentineti sanatatea sistemului circulator. Puteti face acest lucru prin efectuarea, cu regularitate, a exercitiilor fizice. Miscarea nu are un efect pozitiv numai asupra musculaturii sau sanatatii inimii, ci si asupra vietii sexuale. Exercitiile fizice regulate va ajuta sa ardeti calorii, sa reduceti stresul si cel mai important, cu ajutorul activitatii fizice veti reusi sa va imbunatatiti circulatia sanguina - un aspect esential pentru o viata sexuala satisfacatoare.

- Atentie la efectele adverse ale tratamentului medicamentos pe care il urmati. Anumite medicamente pot interfera cu dorinta sexuala si placerea actului sexual. Este cunoscut faptul ca anumite antidepresive pot avea un impact negativ asupra apetitului sexual.

Cu toate acestea, oamenii de stiinta au descoperit si alte clase de medicamente care pot diminua placerea sexuala. Acestea includ: pastile anticonceptionale, antihistaminice, medicamente pentru reducerea colesterolului si medicamente pentru reglarea tensiunii arteriale. Discutati cu medicul dumneavoastra despre posibilele efecte secundare pe care medicamentele pe care le utilizati, le pot avea asupra vietii sexuale.

- Rolul autosatisfacerii. Cu cat aveti mai des orgasme, cu atat acestea vor deveni mai intense. Masturbarea contribuie la mentinerea unei bune circulatii sanguine in zona genitala si ar putea creste disponibilitatea dumneavoastra pentru latura sexuala. Veti incepe sa cunoasteti mai bine nevoile si dorintele corpului dumneavoastra si veti fi mai pregatiti pentru a face sex cu partenerul.

- Utilizati afrodisiace. Un studiu recent a constatat ca femeile care au consumat ciocolata neagra in fiecare zi, au avut parte de o viata sexuala mai satisfacatoare decat femeile care nu au consumat acest aliment. Alte afrodisiace eficiente pe care le puteti consuma pentru cresterea libidoului sunt: avocado, miere, ardei iute, cafea si scoici.

- Folositi obiecte sexuale. Obiectele sexuale pot fi o modalitate foarte buna de a creste raspunsul si placerea sexuala si multe persoane raporteaza o imbunatatire a vietii sexuale si a calitatii orgasmelor dupa ce au inclus in partidele sexuale cu partenerul si unele obiecte sexuale. Exista o mare varietate de astfel de obiecte care includ: vibratoarele, stimulatoare ale punctului G, lubrifiantii etc.