Campania Arta Contra Drog

Programul National de prevenire si informare asupra riscurilor asociate consumului de droguri, intitulat ,, Arta Contra Drog ” este organizat de CIADO Romania (Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului) in parteneriat cu Ministerul Educatiei prin Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti, Ministerul Afacerilor Interne prin Agentia Nationala Antidrog, Palatul National al Copiilor, din cadrul campaniei ,,Drogurile risc si amenintare” .


Programul va avea ca scop strangerea de fonduri pentru desfasurarea de conferinte, dezbateri cu elevii din liceele bucurestene, organizatiile studentesti si sustinerea tinerilor strazii consumatori de droguri.

Desfasurarea campaniei:

Accesul la piesa de teatru se va face pe baza de tichete donatie, cu valoare unica de 40 RON si va avea loc in Sala mare a teatrului, care dispune de 700 locuri.

Intrarea se va face prin intrarea principala a Palatului National al Copiilor, asigurand o expunere totala invitatilor. Scopul acestei campanii presupune strangerea de bani prin vanzarea de bilete, donatiile efectuate de sponsori si donatiile efectuate de oricare persoana.

Banii stransi se vor folosi la materialele tipografice , realizari de clipuri antidrog , necesare organizarii de conferinte si seminarii antidrog , programe de educatie civica si culturala in cele 108 licee din Bucuresti cu o participare de peste 100.000 de tineri precum si in Facultatile de stat.

Primul eveniment al campaniei „Arta Contra Drog” este priesa de teatru „Plurarul Englezesc” ce se va juca in zilele de 19 si 20 februarie la Palatul National al Copiilor, in Sala Mare, de la ora 19.

Piesa „Pluralul englezesc”, una dintre cele mai apreciate tragi-comedii din lume, va fi jucata la Bucuresti in cadrul proiectului national “Arta Contra Drog” , cu o distributie senzationala: Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Victoria Cocias, Armand Calota si Delia Nartea.

Evenimentul se inscrie in strategia europeana antidrog - va fi lansat clipul antidrog , vor fi distribuite materiale de informare asupra riscurilor asociate consumul de droguri etc.

Persoana de contact pentru bilete:
Milosi Andrei
Tel 0726032144
[email protected]

Donatiile se pot face in contul:
RO25 BRDE 426SV 26614494450
Beneficiar C.I.A.D.O Romania
CUI : 22731729