70 de milioane de oameni din intreaga lume sunt afectati de glaucom, iar jumatate dintre ei nici nu stiu! Tu vrei sa stii?

In perioada 25 ianuarie – 25 februarie, spitalul privat de oftalmologie Europe Eye deruleaza programul de depistare a glaucomului “Tu vrei sa stii?”, in cadrul caruia un numar de 40 de pacienti vor beneficia gratuit de examen oftalmologic complet in vederea diagnosticarii acestei afectiuni, care se instaleaza fara indicii sau semnale prealabile, uneori chiar fara simptome.

Marea majoritate a pacientilor sunt diagnosticati in faze avansate ale bolii cand, in ciuda tratamentului corect efectuat, evolutia catre orbire este greu de oprit, diagnosticul precoce al glaucomului fiind extrem de important, afectarea vizuala putand fi incetinita, stopata sau chiar prevenita printr-un tratament adecvat administrat la timp.

Prin acest program, Europe Eye subliniaza importanta preventiei si diagnosticarii precoce a acestei afectiuni si sprijina accesul pacientilor la metode de diagnosticare si tratament moderne.

Examinarea gratuita se efectueaza in baza programarii prealabile, apeland call center 021.9880, in limita celor 40 de consultatii oferite in cadrul programului.

“Daca boala a fost diagnosticata si tratata corespunzator, pacientul glaucomatos poate avea o viata absolut normala. El trebuie insa sa respecte tratamentul si sa se prezinte cu rigurozitate la controalele oftalmologice periodice. Mergeti la specialist chiar si pentru o evaluare 'de rutina'! Faptul ca puteti pleca fara o incadrare in patologie trebuie sa va bucure.” Dr. Horia T. Stanca, Medic Primar Oftalmolog, Doctor in Stiinte Medicale.

Europe Eye, cel mai modern spital de oftalmologie din Sud-Estul Europei, ofera servicii complete de diagnosticare, chirurgie si tratament oftalmologic la standarde europene.

Gama complexa de servicii medicale acopera toate afectiunile ce pot surveni la nivel ocular, atat la adulti, cat si la copii, punandu-va la dispozitie cele mai performante echipamente si cele mai noi tehnologii in domeniu, alaturi de personalul medical specializat, renumiti medici oftalmologi din Romania si din strainatate cu o inalta calificare in domeniu.

Prin deschiderea spitalului Europe Eye se incheie era sistemului “orice doctor se pricepe la orice” si incepe era specialistilor, a standardelor ridicate si a serviciilor medicale dedicate.