Tratamente de infrumusetare oferite de Restylane Beauty Clinique

Tehnologie si scolarizare Goldeneye – tratamente de micropigmentare

Micropigmentarea cunoscuta si ca machiaj semipermanent include proceduri de repigmentare sau corectie la sprancene, pigmentarea – conturarea ochilor – tehnici pentru intensificarea genelor, pigmentarea si conturarea buzelor.

Pe langa aceste proceduri exista si posibilitatile paramedicale de pigmentare a areolelor mamare in cazuri de accidente sau in cazuri de reconstructii de sani, tratamente de camuflare a cicatricelor si depigmentari.

Succesul unui tratament de micropigmentare consta in tehnologia folosita, metodele aplicate si pigmentii utilizati. De aceea pentru a aplica corect un tratament acesta trebuie sa fie desenat perfect.

De exemplu exista o tehnica de repigmentare a sprancenelor fir cu fir care in final sa arate fir cu fir. Din pacate, de cele mai multe ori sprancenele pigmentate sunt umplute si astfel aspectul lor este prea ”dur” si nu redau aspectul natural.

Scoala Goldeneye de Micropigmentare are scopul de a aduce ideea de machiaj semipermanent la locul cuvenit de armonie si perfectiune. Profesorii nostri sunt instruiti in mod periodic de profesorii din echipa Goldeneye International care aduc mereu ceva nou si reusesc sa creeze cele mai bune tehnici pentru un machiaj perfect si natural. Pigmentii sunt periodic testati dermatologic si culorile sunt intotdeauna alese in armonie cu tipul de piele, cu nuante naturale.

Sunt multe motive pentru care o clienta sau un client are nevoie de un tratament de micropigmentare, dar ei la randul lor au nevoie sa cunoasca ce trebuie sa ceara de la un tehnician in micropigmentare, sa stie la ce ar trebui sa se astepte de la un astfel de tratament.

Pentru informatii va invit sa intrati pe www.goldeneye.org/ro/, www.machiajesemipermanente.ro si in plus, va invit la o sedinta gratuita de visagism in care vi se vor explica tehnicile folosite, culorile potrivite si la alegere vi se va executa un test de alergie la pigmenti. Pentru detalii ne puteti contacta la: 0731 361 549 sau prin email la [email protected]

Tratamentul vergeturilor cu laser fractional Palomar

Laserul fractonal Palomar Lux 1540 este unicul laser din lume non ablativ, adica non invaziv, care atenueaza vizibil vergeturile.

Vergeturile (sau cicatricile atrofice) reprezinta o stare patologica a pielii, fiind ca niste cicatrici liniare dermice insotite de o atrofie dermica. Se considera ca apar in rezultatul ruperii retelei tesutului conjunctiv.

Vergeturile afecteaza mai frecvent femeile decat barbatii. De obicei se formeaza in timpul sarcinii, lactatiei, oscilarea brusca in greutate, la adolescenti, la persoanele ce consuma steroizi sau la persoanele cu o activitate stresanta. Cresterea activitatii corticoadrenale este implicata in dezvoltarea vergeturilor precum in cazul sindromului Cushing.

Vergeturile initial apar ca niste striuri plate, subtiri, de culoare rosie. In timp ele se maresc in dimensiuni. Vergeturile mature sunt ca niste benzi albe, depresate, neregulate. Procesul este considerat ireversibil.

Tehnologia Palomar Star Lux 1540 ne ofera posibilitatea de a trata vergeturile prin mecanismul fototermolizei induse asupra tesutului afectat. In 2004 a fost patentata aceasta tehnologie cu producerea de microfractii intre care raman zone de tesut neafectat. Compania Palomar a fost prima in lume care a obtinut certificarea FDA in tratamentul non ablativ al vergeturilor. Ei sunt si unicii care detin acest patent.

Laserul fractional Lux 1540 prin actiunea sa fototermica asupra tesuturilor contribuie la eliminarea tesutului vechi, afectat si stimuleaza regenerarea de tesut nou. Aceste microimpulsuri sau microfractii stimuleaza producerea de fibroblasti care la randul lor sintetizeaza elastina si colagen nou. Si anume microfractiile de laser formeaza in tesuturi microcoloane de coagulare controlata in epiderm si derm, ca rezultat are loc o declansare de reactii citochimice cu eliberarea mediatorilor inflamatiei si activarea fibroblastilor.

Datorita acestor microcoloane de coagulare nu au loc schimbari de pigmentare a tesuturilor si are loc o regenerare rapida a zonelor adiacente. Cu sistemul de racire incorporat ( dispozitivul de operare este deja racit ), epidermul ramane neafectat. Studiile si rezultatele clinice au demonstrat eficacitatea histologica si clinica maxima in tratamentul vergeturilor.

Au fost efectuate multiple cercetari clinice in cazul tratamentului cu laser fractional Lux 1540 cu sistem de racire incorporat in timpul emiterii impulsului cu demonstrarea clinica a faptului folosirii acestui laser pentru toate fototipurile. Tratamentul nu necesita anestezie.

Vergeturile recente pana in 2 ani sunt tratate definitiv, iar cele mature, cu o vechime de peste 20 de ani sunt atenuate vizibil. In rezultatul stimularii elastinei si colagenului pielea va deveni mai neteda, mai intinsa, isi va recapata densitatea si fermitatea. Cu laserul Palomar sunt necere 3-4 proceduri in functie de caz.

Epilare de durata cu IPL Palomar

Epilarea cu Lumina Inalt Pulsata este o epilare de durata, usor de suportat, fara efecte secundare si cu rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta. Firele de par vor cadea in 10-30% on functie de fiecare persoana dupa prima sedinta!

Lumina Inalt Pulsata (IPL) este un fascicul de lumina policromatica ce este absorbit de catre melanina firului de par. Ca rezultat se distruge radacina firului de par cu eliminarea acestuia. Reactioneaza foarte bine firul de par de culoare inchisa deoarece are un continut mare de pigment melanic.

Cu aparatul Palomar eficienta epilarii este mult mai mare deoarece poate emite valori foarte mari ( de pana la 80 j pe cm patrat). Lampa de safir vine in prealabil racita la o temperatura calculata stiintific si nu este nevoie sa racim suplimentar suprafata tratata. Datorita acestor criterii foarte importante se obtin rezultate excelente.

Ciclul vietii firului de par se imparte in 3 faze: anagena, catagena si telogena. Este distrus foliculul pilos de catre IPL doar in faza anagena. In celelalte faze – catagena si telogena radacina nu este distrusa. Din acest motiv se recomanda ca procedurile de epilare sa se efectueze cu o anumita frecventa. De exemplu pentru zona inghinala se recomanda de repetat sedintele o data la 4-6 saptamani pentru a trata cat mai multe fire de par in faza anagena.

Firele de par tratate vor cadea la 7-14 zile dupa tratament. Pentru o eficienta maxima se recomanda ca intre sedinte sa nu fie folosita ceara, penseta sau crema depilatorie. De asemenea nu este recomandata expunerea la soare, solar cateva zile inainte si dupa sedinte.



Restylane Beauty Clinique
www.restylanebeauty.ro
Bucurest, sector 1, str. Amman 2B, punct de reper Restaurantul Perla
Dorobanti
Tel. 0730 613 933
031 4255 037