Produsele BIO incetinesc degradarea pielii, hranind-o in profunzime cu ingrediente naturale de cea mai buna calitate

Generaliatati

Din ce in ce mai multe persoane acorda o atentie deosebita aspectului si sanatatii pielii, alegand produsele de ingrijire in functie de compozitia lor.
Biorigine.ro aduce pe piata romaneasca branduri exclusiv BIO, ca o alternativa sanatoasa care vine si satisface nevoile fiecarui tip de ten in parte.

Efectul unui produs de ingrijire se vede in timp atunci cand factorii nocivi ai parabenilor sau a altor produsi chimici de conservare din produsele cosmetice conventionale incep sa puna in pericol sanatatea pielii tale.

Decizia achizitionarii unor produse sanatoase, cu efecte benefice, ne revine noua. Dermatologii ne sfatuiesc sa selectam cu grija provenienta, originea ingredientelor si a produsului pe care il alegem.

Cosmeticele bio

Pielea noastra absoarbe 60% din substantele de ingrijire pe care le aplicam direct, de aceea alternativa sanatoasa vine din partea cosmeticelor Bio. Tendinta actuala este sa se incurajeze renuntarea la cosmeticele care ascund ingrediente ce ameninta sanatatea pielii si a intregului organism.
Bio este definitia frumusetii si a sanatatii. Acestea sunt doua entitati intr-o permanenta legatura si de aceea cosmeticele Bio au rezultate uimitoare pe toate tipurile de ten, de la cel fin al bebelusilor pana la tenul matur, ridat.

Biorigine.ro a facut o selectie, aducand in Romania, branduri de cosmetice Bio din Franta pentru intreaga familie, pentru toate tipurile de ten si pentru toate varstele. Produsele sunt de calitate superioara, fara parabeni, si au la baza ingrediente provenite din culturi organice, prietenoase cu mediul. “Toate brandurile prezente in portofoliul www.biorigine.ro sunt testate de noi, de membrii familiei si de prieteni apropiati familiei”, sustine Ion Stefan, Managing Partner Biorigine.

Nevoile pielii tale

biorigineDaca tenul tanar are nevoie de o curatare si hidratare profunda, tenul matur are nevoie de substante active care sa accelereze refacerea celulara.
Toate gamele de produse respecta cele mai exigente cerinte, cu certificari internationale, si mai ales recunoasterea pe pietele lor de origine din Franta. Astfel, fiecare produs din oferta Biorigine.ro este de o calitate exceptionala.

Pentru a intelege exact cum te ajuta produsele BIO si cu ce sunt ele mai bune, am facut o mica descriere pentru gamele care va sunt puse la dispozitie de Biorigine.ro:

SHANTI SPIRIT vine cu o abordare foarte speciala in lumea cosmeticelor bio, produsele au la baza doar extracte de flori, fructe, condimente, uleiuri si unturi vegetale, ceara
de albine, ape florale, alge, uleiuri esentiale, argile i ocru de Provence, pudra de flori si fructe.

ALPHANOVA imbina perfect ideea de farmaceutic cu cea de Bio. Acest brand este specializat in conceperea de produse cosmetice si suplimente alimentare naturale si biologice. Produsele lor sunt 100% sigure din punct de vedere dermatologic, evitand toate substantele iritante, chiar si cele naturale. In acest mod, chiar si cea mai sensibila piele este protejata!

CIEL D'AZUR a respins orice "chimicale de sinteza" si au incurajat culturile naturale bio din Provence care stau la baza produselor sale.

NATURAL REPAIR este o gama de produse cosmetice naturale si biologice foarte speciale. Plantele folosite in produse, supravietuiesc in conditii extreme,de exemplu: floare de colt, algele si cactusul. Inovatia lor consta in cercetarea continua de noi molecule care nu au mai fost utilizate pana acum, din dorinta de a extrage din natura secretul plantelor care traiesc in medii ostile.

Toata gama contine o concentratie ridicata de componente naturale si biologice cu proprieteti reparatoare (Antarcticine, Mimosa Tenuiflora, ulei de Macadamia), protectoare (floare dde colt) si hidratante (cactus, unt de Karite, glicerina).

OFFICINEA se potriveste indeosebi tenului matur, dezvoltand produse capabile sa stopeze procesul natural de imbatranire. A combinat tehnica la un nivel inalt, ecologia, producand exclusiv in Franta. Trebuie sa stiti ca produsele cosmetice Officinea au primit pentru al treilea an consecutiv premiul de "Best Cosmetic 2011-2012" .

PULPE DE VIE este o explozie de energie, care ofera femeilor o frumusete de calitate, naturala si spontana.Toate fructele si legumele care sunt ingrediente in aceste cosmetice sunt cumparate proaspete, insorite, direct de la micii producatori organici din regiunea Provence.