Untul de Shea: beneficii oferite pielii

Untul de Shea este extras din nucile arborelui de Shea (Butyrospermum parkii), care creste in savana din Vestul Africii. Continutul sau bogat in acizi grasi esentiali si antioxidanti naturali ii atribuie capacitati extraordinare de hidratare, dar si de regenerare celulara.

Untul de Shea este, de asemenea, cel mai bun produs pentru ingrijirea pielii pe perioada iernii sau dupa expunerea la soare. Furnizeaza hidratarea suplimentara, vitaminele, nutrientii si protectia de care pielea are nevoie in timpul sezonului rece sau pe perioada verii.

- Untul de Shea este cel mai bun hidratant, cel mai bun produs de regenerare celulara si de protectie din intreaga lume! Acesta fortifica pielea prin stimularea productiei de colagen, care este proteina ce alcatuieste esafodajul tineretii pielii dumneavoastra. Untul de Shea este un puternic antioxidant. Va face pielea sa fie mai supla, mai plina de vitalitate, mai bine hranita si radianta. Daca aveti riduri, linii fine sau pe cele numite “laba gastei”, ori pielea dumneavoastra este foarte uscata, deteriorata sau devitalizata, untul de Shea va face sa dispara toate aceste probleme si va reda pielii dumnevoastra frumusetea si vitalitatea.

- Va protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale razelor ultra-violete, ale intemperiilor climaterice, deshidratarii, si de efectele negative ale poluarii.

- De asemenea este un balsam de buze perfect, care va va proteja buzele de frig si de clima uscata, mentinandu-le frumusetea.

- Din moment ce untul de Shea este natural si atat de bun hidratant, este ideal si pentru ingrijirea pielii bebelusilor. Este un produs natural, delicat si potrivit tuturor tipurilor de ten, dar in special este adaptat pentru pielea fina si sensibila a bebelusilor. Este perfect pentru ingrijirea pielii dupa baie si ajuta la vindecarea eczemelor sau a iritatiilor de scutec ale bebelusilor si copiilor.

BIOrigineFemeile africane l-au folosit timp de mii de ani pentru a proteja si ingriji pielea pruncilor. Folosind unt de Shea pur pentru bebelusul dumneavoastra, aveti garantia ca folositi un produs de ingrijire a pielii care este 100% natural si nu contine chimicale. Pentru ca, din pacate, multe dintre produsele destinate ingrijirii copiilor contin substante chimice care sunt toxice, insa untul de Shea este aliantul principal al mamelor care prefera produsele naturiste.

- Untul de Shea si-a dovedit eficacitatea in tratamentul diverselor afectiuni ale pielii, inclusiv in cazul eczemelor, a psoriazisului si chiar si a rozaceei.

Continuare: BIOrigine.ro