Workshop Sporirea increderii in sine, depasirea timiditatii/tracului

Problemele generate de o incredere in sine scazuta cauzeaza multe dezavantaje celui care se confrunta cu astfel de neajunsuri.

Probabil in multe situatii timiditatea si teama de esec v-au determinat sa manifestati un comportament refractar, de autosabotare a succesului, ratand astfel multe sanse pe care viata vi le-ar fi oferit daca ati fi indraznit sa actionati.

Devirusarea softului de buna functionare va permite obtinerea capacitatii de a va folosi resursele interioare intr-un mod optim si de a invata noi modalitati productive de atitudine si actiune.

Participarea la curs va da posibilitatea de a identifica sabotorii interni, punctele vulnerabile, sa intelegeti cauzele blocajelor psihologice, sa deveniti dinamici si eficienti, veti invata tehnici concrete, exercitii practice de depasire a tracului/timiditatii/emotivitatii exagerate.

Veti invata de asemenea sa deveniti o persoana asertiva, care isi respecta propriile nevoi de exprimare, dar in egala masura respecta si punctul de vedere al celorlalti.

Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale cunoscutilor.

Participantii vor primi materiale cu informatii utile si vor realiza in cabinet exercitii practice de depasire a dificultatilor.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare si la cerere adeverinte de practica pentru studentii la psihologie.

Locul desfasurarii cursului: Bucuresti, sector 5, Calea 13 Septembrie nr.71 (zona hotel Marriott – Palatul Parlamentului).

Data cursului: 08.06.2012, orele 18.00 - 21.00.
Costul cursului: 70 lei.
Trainer: Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor.
Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.

Contact pentru informatii suplimentare si inscriere:
Elena Cozma
tel.:0733.536.512
www.cabinetdepsihoterapie.ro