Lansare noua gama Caudalie

Crema hidratanta regeneranta

O formula protectoare pentru pielea uscata
- Crema fina, matasoasa ce confera in acelasi timp un aspect mat
- Confort imediat si de durata pentru pielea uscata
- Formula naturala (97%)
- Ingrediente intens hranitoare de origine vegetala (5%)
- Pielea se revigoreaza instantaneu: 96%. Pielea este mai supla: 96%
- Flacon de 40 ml

Uleiul din samburii de struguri si "limba-mielului", bogat in acizi grasi esentiali hraneste si regenereaza pielea redandu-i functia protectoare. Vinovelure previne deshidratarea si intareste sistemul imunitar al pielii. Extractul de ulei de masline si glicerina vegetala inlatura rigiditatea pielii.

Polifenolii din samburi de struguri au o dubla actiune. Proprietatile lor antioxidante blocheaza radicalii liberi in timp ce contribuie activ la pastrarea acidului hialuronic ce se gaseste in mod natural in piele si confera tenului un aspect tanar.

Aceasta crema matasoasa patrunde rapid in piele pentru a-i reda confortul. Formula sa catifeleaza pielea si pastreaza un aspect mat, impecabil. Notele sale de portocale dulci, lavanda, vetiver si lemn de santal se impletesc intr-o formula incantatoare.

Crema regeneratoare intens hidratanta

O crema protectoare pentru pielea foarte uscata.
- Textura cremoasa ce pastreaza aspectul mat al tenului
- Repara si hraneste intens cel mai uscat ten
- Formula naturala (92%)
- Ingrediente hranitoare din plante in proportie de 11%
- Pielea este intens hranita = 100 %
- Reduce rigiditatea pielii = 95%
- Flacon de 40 ml

Un duo format din ulei de struguri si "limba-mielului" in amestec cu extract hranitor de castane regenereaza si reechilibreaza aportul lipidelor din piele. Vinoveluret previne deshidratarea in timp ce extractul de ulei de masline si glicerina vegetala inlatura rigiditatea pielii. Trehaloza cunoscuta si ca “zaharul vietii” este o polizaharida de origine vegetala ce previne deshidratarea si mentine sanatatea pielii.

Polifenolii din samburi de strugure au o dubla actiune. Pe de o parte, proprietatilor lor antioxidante blocheaza radicalii liberi, iar pe de alta parte ajuta la mentinerea acidului hialuronic ce se gaseste in mod natural in piele si care confera tenului aspectul tanar.

Aceasta formula cremoasa actioneaza ca o masca hranitoare si in acelasi timp pastreaza aspectul mat al tenului. Rasfata-ti simturile cu notele sale reconfortante de portocale, lavanda, vetiver si lemn de santal.

Fluid hidratant cu efect matifiant

O formula hidratanta cu consistenta usoara. Imbunatateste rapid aspectul pielii
- Textura usoara
- Piele mai supla, zi dupa zi,
- Fara uleiuri, formula hipoalergica, non-comedogenica si non-acneica
- Solutia ideala pentru pielea mixta, indiferent de sezon
- Ten cu 28% mai mat dupa 1 ora, efect aparut la 100% dintre voluntari
- Textura a pielii mai fina cu 75%
- Flacon de 40 ml

Apa de struguri organica reduce rapid sensibilitatea pielii si are un rol activ in conservarea apei de la nivelul celulelor in timp de Vinovelure t previne deshidratarea si intareste sistemul imunitar al pielii. Extractul de ulei de masline catifeleaza pielea.

Amestecul de extract de in, Enantia Chlorantha (copac de origine africana) si extract de frunze de ceai Java absoarbe excesul de sebum, regleaza producerea lui si imbunatateste textura tenului.

Polifenolii din samburii de struguri au o actiune dubla. Proprietatile lor antioxidante blocheaza radicalii liberi, si, in acelasi timp, ajuta la mentinerea acidului hialuronic ce se gaseste in mod natural in piele si care confera tenului un aspect tanar.

Acest fluid cu textura usoara, fara uleiuri, actioneaza rapid asupra pielii conferindu-i un aspect catifelat. Notele sale de citrice, flori de mandarin, fruze de lamai, apa de castravete si menta proaspata te revigoreaza instantaneu.

Serbet hidratant

Prospetimea unui gel, confortul unei creme.
- O textura de crema-gel, cu efect imediat
- Pielea devine mai catifelata, mai hidratata si mai ferma, zi dupa zi
- Produs natural (98%)
- Potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila
- Formula hipoalergica si non-comedogenic
- Pielea devine mai catifelata: 90%. Efectul de piele iritata este redus: 77%
- Flacon de 40 ml.

Apa de struguri organica reduce rapid sensibilitatea pielii si are un rol activ in conservarea apei de la nivelul celulelor in timp de Vinovelure t previne deshidratarea si intareste sistemul imunitar al pielii.

Amestecul de extract de musetel si tetrapeptide calmeaza tenul si creste toleranta fata de factorii externi. Formula sa de ultima generatie protejeaza pielea de soc termic si deshidratare.

Polifenolii din samburii de struguri au o actiune dubla. Proprietatile lor antioxidante blocheaza radicalii liberi, si, in acelasi timp, ajuta la mentinerea acidului hialuronic ce se gaseste in mod natural in piele si care confera tenului aspectul tineresc.

Textura sa crema – gel patrunde rapid in piele si are un efect imediat. Parfumul fin este alcatuit din note de muguri de mandarin, fruze de lamai, apa de castravete si menta proaspata.

S.O.S Serum hidratant

Formula hidratanta si proaspata.
- Solutie hidratanta obtinuta din plante
- Actiune imediata si continua in profunzime (24 de ore)
- +39% hidratare dupa 2 ore,+43% dupa 6 ore, + 11% dupa 24 de ore
- Formula intens naturala (97%)
- Fara ulei – hipoalergica si non-comedogenica
- Se foloseste pe tot parcursul anului, inainte de crema ta obisnuita sau ca un tratament SOS
- Flacon din sticla cu dispenser de 30 ml

Apa de struguri organica reduce rapid sensibilitatea pielii si are un rol activ in conservarea apei de la nivelul celulelor in timp de Vinovelure previne deshidratarea si intareste sistemul imunitar al pielii. Extractul de ulei de masline catifeleaza tenul.

Formula alcatuita din doua ingrediente active, ce combina molecule extrem de fine cu un potentator al acidului hialuronic, creaza mediul ideal pentru ca pielea sa-si recapete hidratarea si sa arate mai tanara. Polifenolii din samburii de struguri protejeaza impotriva actiunii radicalilor liberi.

Acest serum fin, fara ulei, cu structura apoasa, delicata, este absorbit rapid de piele. Notele sale de muguri de mandarin, fruze de lamai, apa de castravete si menta proaspata sunt extrem de reconfortante.