Celule stem vegetale din floare de colt

Generalitati

Provenite de la terminalele radacinilor, celulele stem de origine vegetala, au caracteristica speciala de a se reproduce la infinit si sunt capabile de a repara orice tip de tesut, pentru ca, in contact cu pielea pot crea procesele de regenerare a acesteia.

Celulele stem de origine vegetala sunt, prin urmare, indicate in tratamentele de reintinerire si reparare ale tesuturilor, pentru ca celulele stem stimuleaza celulele din corpul nostru, care, desi nu-si pierd potentialul de regenerare si reparare, cu timpul, rolul lor in reinnoirea tesuturilor incetineste.

Serul si cremele antiage celule stem vegetale

Cremele antiage cu celule stem de origine vegetala sunt un tratament cosmetic de reintinerire a tesutului distrus de imbatranirea fiziologica si de factorii externi. Bogate in polizaharide, oligoelemente si vitamine, in sinergie cu celulele stem vegetale, protejeaza de radicalii liberi, hidrateaza in profunzime, restructureaza, si redau tonicitatea si elasticitatea.

Din acesta gama, fac parte si cremele Neostem crema biostimulanta si Neostem crema biostimulanta intensiva de la Natures.

Neostem crema biostimulanta
- Control Anti-age
- Fara parabeni
- Fara PEG
- Fara uleiuri minerale

Contine celule staminale din Floare de colt, ulei de Primula si Macadamia pentru un efect tonifiant.
Recomandata pentru pielea lipsita de tonus, devitalizata.
Reduce ridurile, reda fermitate si luminozitate tenului.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe fata curata si masati. Pentru uz extern.
Pret produs: 99,90 RON cu TVA
Cumpara online: Bl Natures Neostem Crema 50ml Buc Bios Line

Neostem crema biostimulanta intensiva
- Control Anti-age
- Fara parabeni.
- Fara PEG.
- Fara uleiuri minerale.

Contine celule staminale din Floare de colt, ulei de Primula si Macadamia pentru un efect tonifiant.
Recomandata pentru pielea lipsita de tonus, devitalizata.
Reduce ridurile, reda fermitate si luminozitate tenului.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe fata curata si masati.Pentru uz extern.
Pret produs: 104,90 RON cu TVA
Cumpara online: Bl Natures Neostem Crema Intensiva 50ml Buc Bios Line

Serul cu celule stem vegetale, reda energia celulelor cutanate, ajuta si amelioreaza circulatia periferica si are un efect pozitiv asupra metabolismului. Celulele stem de origine vegetala, reprezinta un complex functional ce contracareaza eficient cauza principala a imbatranirii precoce, hidratand si intarind epiderma. Produsele cosmetice pe baza de celule stem de origine vegetala combat si previn aparitia ridurilor si pierderea tonusului.

Floarea de colt

Floarea de colt este o planta care uimeste atat prin delicatete, cat si prin vigoarea si puterea cu care rezista unui mediu de viata potrivnic. Floarea de colt este supusa permanent radiatiilor UV puternice, presiunii atmosferice scazute, temperaturilor extreme si umiditatii variabile.

De-a lungul evolutiei sale, a fost nevoita sa se adapteze, dezvoltandu-si un sistem de aparare eficient, prin secretia de metaboliti protectori, utili si in protejarea pielii.

Floarea de colt are un rol cheie datorita incontestabilelor sale proprietati de protectie si regenerare a pielii, ca ingredient activ ce contracareaza actiunea distructiva a radicalilor liberi asupra acidului hialuronic, fibrelor de colagen si elastina proprii pielii.

Cultivarea plantei nu este simpla. Floarea de colt creste la altitudini mari, de 1000-1500 m, nu infloreste in primul an, iar campurile cu floare de colt se culeg numai din anul al doilea, pana in al partulea an de cultura, recoltarea realizandu-se manual.

Produsul Neostem Filler de la Natures are in compozitia sa staminale din Floare de colt dar si ulei de Macadamia pentru un efect lifting imediat. Produsul nu contine parabeni, PEG, uleiuri minerale sau parfum si in plus previne si atenueaza ridurile fine, netezeste si hraneste tenul in profunzime.

Instructiuni de utilizare: Aplicati o cantitate mica pe fata prin masaj, in zonele cu riduri.Pentru uz extern.
Pret produs: 71,90 RON cu TVA
Cumpara online: Bl Natures Neostem Filler 15ml Buc Bios Line

Celule stem vegetale din floare de colt

Studiile stiintifice au aratat proprietatile remarcabile ale celuleor stem vegetale:
- abilitatea de a se reproduce la infint
- nu "imbatranesc"
- sunt sigure deoarece se dezvolta intr-un mediu controlat

Floarea de colt are un sistem de aparare foarte eficient, care ii permite s reziste atat la frig cat si la un soare puternic, la o altitudine mare, fara a suferi din cauza lipsei apei.

Studiile au constatat ca Floarea de colt are un procent ridicat de "phenylpropanoids" (acid clorogenic, acid leontopodic A si B) care:
- Inhiba activitatea de colagenaza si hialuronidaza
- Combate in mod eficient formarea de radicali liberi

Produsul Neostem Concentrat este destinat controlului anti-aging, contine celule staminale din Floare de colt, ulei de Primula, unt de Shea pentru un efect regenerant, lifting si anti-age. Previne imbatranirea, reda vitalitate si luminozitate tenului si in plus, nu contine parabeni, PEG sau uleiuri minerale.

Instructiuni de utilizare: Aplicati cateva picaturi pe fata curata si masati.Pentru uz extern.
Pret produs: 86,90 RON cu TVA
Cumpara online: Bl Natures Neostem Concentrat 30ml Buc Bios Line

Floare de colt: o specie protejata

Productia celulelor stem vegetale respecta mediul inconjurator. Toata productia este de fapt efectuata dintr-o singura frunza, dintr-o planta, care este cultivata intr-un mediu controlat folosind tehnica culturilor de celule.

Studiu clinic

Metoda: Aplicati pe fata si in jurul ochilor crema cu 1% celule stem vegetale din floare de colt, de 2 ori pe zi, timp de 40 de zile. Studiu efectuat pe 20 de subiecti.

Timpul: Dupa 20 si 40 de zile, micro-ridurile din jurul ochilor au fost evaluate folosind un scanner de piele

Rezultatele: Folosind crema cu 1% celule stem din floare de colt, adancimea ridurilor din jurul ochilor s-au redus cu 15%, in doar 20 de zile.