Clickmed
programare rapida la medic

Gastrita eroziva.cand va trecut starile si daca ati reusit sa scapati definitiv si cum.?

Gastrita eroziva
Intrebare postata de Utilizator11612171719 cu 3 ani in urma

Buna ziua.va scriu cu speranta poate cineva a trecut prin ce trec eu si imi poate da niste sfaturi.In luna octombrie 2020 am facut o endoscopie in care mia iesit o gastrita eroziva.nu aveam dureri ci gaze multe varsaturi cam la 2 zile si regurcitari.mi sa dat tratament pt o luna cu esomeprazol ,motilium si gerdoff.binenteles si regim pe care lam tinut 2 luni.in 2 saptamani m-am pus pe picioare si nu am mai avut probleme deloc pana pe 20 februarie anului curent cand am inceput prin lipsa totala de mancare varsaturi si dureri de burta.am ajuns la urgenta mi sa facut niste analize si mi sa zis sa vb cu un gastro.am fost la consult nu la unu ci la 3,am repetat endoscopia teoretic e mult mai buna decat prima oara dar eu sunt mult mai rau,am facut si o colonoscopie sa eliminam alta cauza si mi sa dat un tratament nou cu nexium gastrofait famotidina si debridat timp de 30 de zile.abea dupa 3 sapt de tratament plus regim ff strict am scapat de dureri cat decat.deja am terminat tratamentul regim tin in continuare,dar am zile si zile.zile cand nu ma deranjeaza deloc si zile cand ma ia din senin decum deschid ochii stari de voma greata si durere.tin sa precizez ca de 2 ori mi sa luat analiza din stomac pt helicobacter si am iesit negativa.nu stiu unde sa ma mai duc sau ce sa iau ca sa nu ma mai apuce din nou.multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Gastrita eroziva.cand va trecut starile si daca ati reusit sa scapati definitiv si cum.?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.