Clickmed
programare rapida la medic

Viata copilului sau dorinta prietenului meu?

Sarcina
Intrebare postata de Dinu cu 3 ani in urma

Buna tuturor!
Ieri am aflat ca sunt insarcinata, dar cu ajutorul testului am aflat ca sunt in 4-5 saptamani. Sunt cu prietenul meu de aproximativ 5 luni.
Am facut un avort in 2016 dar eram impreuna cu altcineva, iar dupa 4 ani se repeta istoria.. din nou insarcinata, el nu isi doreste. Eu am 23 de ani iar el 30 si fiind de nationalitate indiana, parintii lui inca nu ma cunosc si mi a spus ca inca nu ne va face cunostiinta pana cand nu ma duc la facultate, ptc ei nu isi doresc o fata doar cu liceu.
Locuim amandoi in Danemarca, eu nu am un loc de munca iar el munceste la o firma f importanta din aceasta tara fiind inginer.
Nu stiu ce sa fac, de asta am si postat pe acest forum (pt prima data). Si nici prietene nu am ca sa pot cere o parere. Eu nu imi mai doresc sa trec print-un avort din nou dar probabil ca aici se va ajunge. :-(
Si o alta intrebare ar fi daca as mai putea avea copii dupa?
Multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Viata copilului sau dorinta prietenului meu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.