Clickmed
programare rapida la medic

Nevralgie cervicobrahiala bilsterala,tenosinovita de quervain,dreapta,tendinits extensori al degetului 4,,discopatie cervicala si lombara?

Nevralgie
Intrebare postata de Utilizator11602400636 cu 3 ani in urma

Buna ziua, acestea din diagnosticele mele.ma chinui de 6 luni,nu se amelireaza deloc,rezultatul rmn coloana cervicala este minima protuzie discala mediana c5-c6,fara efecte compresive,fara imagini sugestive pentre dezvoltare de cavitati syringomielice sau filatare de canal ependimar.semnal medularacervical in limite normale.am facut rmn lombar si sa detectat amprenta spongioasa l1-l2 cu bombare anulofibroasa,discartroza l4-l5,respectiv l5-s1,fara a remarca fragment didcal rupt in canalul spinal.am facut rmn carpian rezultat discret edem osos la nivelul apofizei stiloidei radicale,minim infiltrat edematos adiacent tendonului muschiului extensor al degetului.am facut fizioterapie 5 saptamini,am luat celebrex cu pauza 20 zile, am luat lirica de 75 o luna de 3 ori pe zi si am facut alergie,mi sa administrat hidrocortizon 5 zile dexametazona si amitripilina 5 zile,am facut im incheietura maimii 3 infiltratii cu diprofos fil1.acum iau gabapentina de 300 o data pe zii.am parestezii si arsuri pede la degetele mainii pana la cot,mis unflate mainile si fata am dureri in oasele capului si mainilor.tendinita nu se amelioreaza deloc.va rog frumos sa imi spuneti ce sa mai fac ca sa ma vindec? Multumesc din suflet.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nevralgie cervicobrahiala bilsterala,tenosinovita de quervain,dreapta,tendinits extensori al degetului 4,,discopatie cervicala si lombara?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.