Clickmed
programare rapida la medic

Doctorita Chifan Maria?

Sarcina
Intrebare postata de Utilizator11598790667 cu 3 ani in urma

Buna tuturor! Dragi viitoare mamici, feriti-va de Chifan Maria, eu am nascut cu ea prin cezariana, ma chemat dimineata la 8 sa intru in operatie, pur si simplu ma internat, atat, pentru că aveam nevoie de sânge...numai nu se găsea sânge și gata, la ora 4 jumătate după amiază, au început contractiile, la 8 jumate mi s-au rupt membranele, abia atunci sa gasit sânge repede si am fost pusă pe masa de operație, fără ca măcar să stiu ce ma așteaptă, seara după naștere pe la ora 12 mi se spune că trebuiesc făcute analize micuței, la ora 2 vine si imi spune cineva de acolo ca fetița mea trebuie ventilata, pentru că a tras lichid in plămâni si nu poate respira singura (dar a luat 9 la nastere) , a fost trimisă la Suceava mai mult moartă, săptămâna ce a urmat a fost un haos pentru mine, aveam nevoie de sânge și donatori găsești greu, mai ales cu pandemia, majoritatea tinerilor sunt plecați în afara, ea continuă să vină sa tipe la mine, eu fiind vai de capul meu, am gasit 8 persoane până la urmă, dar parca nu ii ajungea, până nu i s-au băgat bani in buzunar nu sa comportat frumos, săptămâna trecută (la o lună după nastere), am inceput sa simt un disconfort când ma așezam, am facut programare la alt ginecolog si ce credeti, mi sa extras un pansament de aproape 50 de cm, averi grija dragi viitoare mamici, viața nu e joacă asa cum crede ea.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Doctorita Chifan Maria?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.