Clickmed
programare rapida la medic

Senzație permanentă de amețeală?

Afectiuni neurologice
Intrebare postata de Utilizator21596955543 cu 3 ani in urma

Bună ziua! Mă văd în imposibilitatea de a merge la un medic neurolog având în vedere că Spitalul din orașul meu este dedicat cv19. În luna aprilie am avut o răceală care a debutat brusc cu ușoare dureri în gât, dureri de cap ascuțite (ca și cum cineva îmi înfigea cuțite în cap) și amețeală continuă, persistentă (senzație ca după 2-3 beri) Am urmat tratament cu antibiotic și durerile de cap și gât au trecut însă amețeala a continuat. Am mers și am efectuat un CT la Regina Maria care a avut ca singur rezultat o ușoară deviație de sept. În rest, totul intact în zona capului. La aproximativ o lună, am avut niște dureri puternice de spate în zona suprarenală, care au trecut după aproximativ 3 zile. De atunci am rămas cu o ușoară durere (de tip febră musculară) în acea zonă. În tot acest timp amețeala a fost continuă (adică permananetă). Am efectuat și un control cardio care a fost ok, control orl care a fost ok și am primit ca tratament de la ORL, Neurotonic, Stresclin, Calciu gluconic și Arlevert. Primele trei au fost destul de bune însă al 4-lea mai rău mă amețește. În tot acest timp amețelile nu au dispărut, doar s-au redus în intensitate în prima parte a zilei. Vă rog să îmi spuneți ce este de făcut, nu mai știu ce să mai iau, am băut și ceaiuri, am mâncat natural însă amețeala persistă de mai bine de 4 luni de zile. De asemenea am și insomnii, ba adorm prea târziu, ba mai mereu mă trezesc devreme ori în miezul nopții. Am făcut și un test de biorezonanță unde mi s-a spus că am multe tasări pe coloana vertebrală. Mulțumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Senzație permanentă de amețeală?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Admin SfatulMedicului (acum 3 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa contactati medicul. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Ametelile-si-vertijul/vertijul-simptome-cauze-si-tratament_14822

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11612171719 (acum 2 ani)

Buna ai rezolvat cv pana la urma cu ametelile ?si eu am zilnic ameteli de 3 luni .ce tea ajutat ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11612171719
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11612171719
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11636200887 (acum 2 ani)

Te-a ajutat ceva? Am aceeași problemă de 4 luni, amețeală ca atunci când ești beat. La fel, toate investigațiile medicale bune. Mi s-a prescris anxiar pentru anxietate generalizata care îmi ameliorează ameteala, dar doar pt cateva ore. Revine întotdeauna. Nu stiu ce sa mai fac să o tratez.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11636200887
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11636200887
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.