Clickmed
programare rapida la medic

Consum de alcool in exces ? Cu siguranță da!?

Alcoolism
Intrebare postata de Constantinescu Florentina cu 3 ani in urma

Bună seara am și eu o problemă foarte mare cu soțul așa o consider eu,el mă ia în râs și m-am săturat să îi tot spun .. Muncește in Germania și spune că acolo nu consumă atâta alcool (bere în special) foarte multă mi se pare mie de vreo două luni a venit acasă pentru renovarea casei, muncește foarte mult dar din cauza stresului bănuiesc eu,se gândește și la faptul că ar trebui să se întoarcă acolo dar de asemenea consumă exagerat de multa bere vreo 6 din alea la jumătate pe zi, fumează și un pachet la zi uneori un pachet și jumătate și când e vorba de stat la masă , mănâncă foarte repede gabdinduse mereu la ce mai are de făcut,seara la somn mai ronțăie ceva și consumă suc sau apa...Ideea ce mă disperă pe mine este că nu asculta ceea ce îi spun mereu pentru că atunci când bea acea bere multă vomită și vomită foarte mult,aaa și mai este un aspect când bea doar bere rade,glumește ...eii când consumă amestecat cum ar fi bere multă,vin alb(roșu) și alte tarii te face de nu îți vine să stai în casă cu el,nu ma bătut niciodată să spun,e foarte bun la suflet dar când amestecă p***aile astea te fierbe fara apă,te face să ineebunesti și i-am spus de atâtea ori pentru că eu cred că are ceva fiindcă uneori îi vine greu sa înghita îi ca și cum s-ar sufoca, și vă spuneam că i-am spus de atâtea ori sa mergem la un doctor pentru analize sau ecograf dar nu înțelege,nu vrea în ruptul capului mă mai ia și la mișto și pe mine mă omoara, mă sperie gândul că ar putea păți ceva,mai avem și o fetiță împreună și nu vreau să mă gândesc că ar putea păți ceva,vă rog frumos să îmi dați un sfat cei care ați trecut prin așa ceva sau chiar și un medic care m-ar putea ajuta sunt disperata, vă mulțumesc anticipat și sper sa înțelegeti prin ceea ce trec!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Consum de alcool in exces ? Cu siguranță da!?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.