Clickmed
programare rapida la medic

Ejacularea fără masturbare?

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Andrei cu 3 ani in urma

Stateam in pat si incercam sa adorm ascultandu-mi inima care batea si dintr-o data simt altfel de batai care cred eu ca au adus contractiile ejacularii si nu pot spune ca aveam ganduri sexuale deoarece ma gandeam la niste miscari de ufc inainte sa incep sa-mi ascult inima iar eu facand sala si ac***a grija de fizicul meu nu-mi pot permite sa ejaculez mai ales cand stiu ca contine niste substante benefice pentru mine, deja incep sa ma sperii e adoua oara cand patesc asta sa-mi apara contractiile ejacularii in timp ce incerc sa adorm si sa trebuiasca sa merg la baie sa ma spal.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ejacularea fără masturbare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.