Clickmed
programare rapida la medic

Ameteli, vedere neclara, tiuit urechi, amorteli?

Refluxul gastroesofagian Ameteala Tulburari de vedere
Intrebare postata de Utilizator11591459063 cu 3 ani in urma

Buna ziua! Am 29 ani si de o luna de zile ma confrunt cu urmatoarele simptome: vedere neclara, tiuit urechi, stare de confuzie, presiune cap, frunte si ochi, presiune in piept (nu dureri) ameteli, uneori ma trezesc cu mainile si picioarele amortite. Mentionez ca sunt fumator. Am facut analizele si am colesterolul mare (LDL colesterol 200 si colesterol total 273) si un deficit de vitamina D (pe care il tratez cu Detrical de 4000, 1 pe zi). Am facut Rmn cerebralul si este ok, singura chestie fiind mucoasa ingrosata, radiografie coloana cervicala la care a iesit coloana cervicala dreapta, medicul neurolog a zis ca sufar de anxietate, mi a dat Vagostabyl, pe care nu l mai iau deoarece nu ma simteam bine de la el.Am fost la oftalmologie, nu am nicio problema la ochi. Am fost la cardiologie, Ekg ok, Doppler ok, mi a iesit un puls marit, mi a dat tratament pentru o luna cu Aspacardin de 2 ori pe zi si jumatate de Nebilet, astfel bataile inimii s-au reglat; de asemenea mi a dat Crestor, pe care nu l iau, mi am schimbat stilul de viata(fiind supraponderal), tin dieta si fac sport. Am fost la ORL, am facut toate testele vestibulare si mi a iesit sindrom vestibular sub observatie (doamna doctor a zis ca nu am vertij, ca e o mica tulburare de echilibru, mi a dat 14 zile exercitii de facut si Nyrusal). Totusi, in urma atator investigatii, starile mele persista si efectiv nu stiu ce sa mai fac. Va rog frumos sa mi spuneti ce as mai putea face. Multumesc frumos!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ameteli, vedere neclara, tiuit urechi, amorteli?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

MembruMobileApp1493316375 (acum un an)

la medic pshiatru ati foat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1493316375
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1493316375
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Aaa (acum un an)

Ati gasit ce aveti?
Ma confront cu aceleasi simptome. Mulțumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Marian (acum 9 luni)

Ce treaba are medicul psihiatru?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Marian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Marian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Robert (acum 4 luni)

Salut!eu am aceste probleme se 2 ani,este foarte great de gestionat situatia si simtomele.La fel am facut si eu nestiind ce se intampla cu mine,Rmn,dopler, controlled peste controale si nu am ajuns la nici un rezultat.
Singurul tratament care a dat rezultat a fost cel cu cipralex pentru depresie si anxietate.imi este foarte greu sa cred ca sunt depresiv,dar se pare ca fara aceste pastile nu reuses sa am o viata cat de cat normala.
Am incercat sa renunt la el de doua ori dar dupa doua luni starile de rau revin si am sensatii si stari atat de dure incat am senzatia ca imi pierd viata.
Mergi la un psihiatru,poate te ajuta.Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Robert
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Robert
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.