Clickmed
programare rapida la medic

Depresie, oare? raspuns medic

Anxietate Depresie
Intrebare postata de Utilizator11591782300 cu 3 ani in urma

Bună ziua! Mă numesc Silviu și am 23 de ani. Încă din vremea pe când eram copil, simțeam o stare de tristețe de scurtă sau de lungă durată (de pe la vârsta de 10 ani). Acum la 23, nu mai simt plăcere în nimic, nu îmi mai doresc să fac nimic, voință nu mai am deloc....singurul lucru pe care mi-l doresc este să dorm foarte mult. Sunt mereu trist, o tristețe care îmi este greu să o descriu în cuvinte. Nu cunosc cu precizie cauza și adevăratele motive ale acestei tristeți, însă știu că îmi doresc să-mi revin din această stare și nu știu cum să fac. Mi-a plăcut mereu să pescuiesc, sa fac sport, să mă plimb prin natură și să scriu poezii....acum nu îmi mai place nimic din toate astea, nu mai găsesc satisfacție emoțională în nimic din ceea ce fac și îmi doresc atât de mult să îmi revin, dar posibilitățile financiare nu îmi permit să apelez la un psiholog. Vă rog, ajutați-mă cu un sfat! Ce aș mutea să fac, ce remediu aș putea găsii...sunt disperat... Mulțumesc anticipat!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresie, oare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Admin SfatulMedicului (acum 3 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa contactati medicul. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Depresia---tristetea-patologica/depresia-optiuni-terapeutice_4519

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 3 ani)

Buna ziua, va recomand psihoterapie cognitiv-comportamentala. Ceea ce descrieti se incadreaza in sfera depresiei. In urma consultului specialistului se va hotara daca este nevoie si de tratament medicamentos sau doar psihoterapie.
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.